Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabanci stoper gelmeyecek demistik👦yerli stoper gelecek.luyindama giderse kreatif ortasaha gelir

Nelssonun gitmesi birden nerden cikti? Kaynak falan var mi? Adami iyi liglerin dönemi kapaldigindan sonra niye yolluyoruz?

PSG taraftari olan bir arkadasima sordum Icardi'nin durumunu, o bana soyle izah etti;

Wanda zamaninda cok iyi bir anlasma yapti Icardi icin PSG ile. Orada iyi para kazaniyor. Ama artik PSG yonetimi kendine takim bul demis o da bundan dolayi futbol oynayabilecegi bir takima gitmek istiyormus. Wanda da hem esi hem menajeri oldugu icin aslinda cogu karari o veriyormus. Yani kariyer planlamasi tamamen Wanda'ya bagli. Wanda'da gecen Istanbul'a gelmis ve bunlari iyi gezdirmisler. Cok begenmis ve Istanbul'da yasamayi kim istemez demis. O da sonra PSG yonetimine 'Galatasaray ile gorusmelere baslayabilirsiniz' demis. Zaten suan PSG ve Galatasaray henuz bir anlasma saglayamadi diyor ama hem M. Icardi hem W. Nara'da Galatasaray'a 'oke' demis. Kiralik olarak prensip anlasmasi var lakin satin alma opsiyonu icin pazarligi mi var orasi bilinmiyor diyor.

Sonra bu izin olaylarini sordum, hani bu neden antrenman yapmiyor suan diye. O da soyle dedi;

Wanda'nin bilindigi uzere kendi sirketleri var, iste mayo satiyor , makyaj firmasi falan. Bunun icinde PSG yonetiminden ozel izin aliyor Mauro icin. Sozlesmesinde her yil X gun kadar izin kullanma haklari varmis (normal yaz tatilin disinda). Tam olarak kac gun bilinmiyor.
Wanda'da bunu firsat bilip herifi zaman zaman pesinden surukluyor, sanirim tek basina Paris'te birakmak istemiyor artik guvenmiyor olabilir (eski vukuatlarindan dolayi). O yuzden ozel olarak izin alip Miami'ye gittiler gecen gun.

Su muhasebeci islerine birakin artik, bos bosuna kendinize stresse atmayin.

Kulupte, bu konuda uzman olmus, ustune cok iyi okullurda okumus, doktora almis kisiler var, onlar dusunur.

Macinizi bakin ve sonra salin.

abi bu adama ne biçim bir haksızlık yapılıyor lan. bildiğin jb geçmek için hazırladıkları video, adam çatır çatır vuruyor toplara. bir iki tane saçmaladığı pozisyon var o da gayet normal yahu :d

bence bayağı iş yapardı bize gelseydi.
En son kaçırdığında koptum artik:B

Ajax'ın o yapıya geçtikten sonraki ilk 3-4 senesi rezalet. Vazgeçmedikleri için bu noktadalar yani 1 senede yaptık olmadı denilebilecek bir durum yok ki geçen sene de doğru bir yapılanma değildi; Elneny, Berghouis ikilisi bile eklense çok fark olurdu.

Kimse de Ajax olalım demiyor zaten. Avrupa'da sürekli olan istikrarlı bir takım olalım diyoruz. Esas mevzu, taraftarın geneli Avrupa'yı salmış şu aptal ligde şampiyon olmayı bir şey sanıyor, zira şu kadrodan iyi futbol da çıkmayacağı aşikar.

Geçen sene 25 harcanan adamlar totalde en az 40 m euro getirecek bunu da zamanla göreceğiz.
Her sene avrupada olalim sampiyonluk 2-3seneye bir gelse de olur. Ilk hedef konferansi almak olmali. Konferansa katilmak da ilk 3de veya kupayi almakla mumkun. Kucumseniyor konferans ama alsan ordanda 20m falan kazaniyorsun totalde herhalde

Wanda'nin bilindigi uzere kendi sirketleri var, iste mayo satiyor , makyaj firmasi falan. Bunun icinde PSG yonetiminden ozel izin aliyor Mauro icin. Sozlesmesinde her yil X gun kadar izin kullanma haklari varmis (normal yaz tatilin disinda). Tam olarak kac gun bilinmiyor.

Aynisini bizde kabuledersek böyle birsey olur herhalde...

Hafta 37, Fenere karsi sampiyonlugu bellirleyecek macimiz var ve mactan 2 gün önce Wanda hanimin sirketlerinde sorun cikmis ve onu cözmek icin acil ülkesine gitmeli. Bu kadin Icardiye güvenmiyor ve ben yokken herif eve 2-3 kadin atar diye, o özel izin hakkini alip adami Arjantine götürür ve biz forvetsiz kaliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt