Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iki mac sonra kovulacak td oynatmiyor diye tutup cağları göndermezler. Gene gereksiz yalan dolan bir gündem oluşuyor.

ew5F86.gif

leicester city elinde stoper kalmadı galiba yokluktan son maçta ndidiyi stoper oynattılar çağlar olayı gerçekçi degildir bence

dubois'in ilk onbir'e monte edildiğinde sefer reyisin performansının artacağını biliyoruz right?

Saçmalamış. Adam dönemindeki barcelona'ya öyle bir futbol sistemi oynattı ki dünyadaki futbol anlayışı değişti ondan sonra.
Öyle bir futbol sistemi ki.. 25inci dk dan sonra herkesi uyutuyordu. Uykusuzluk çektiğim günlerde o barça maçlarını tekrar açarak bu sorunu çözerdim. Bitti de kurtulduk o pis lanet sistemden. 90 dk top çevirme oyunuydu. Başka bir şey değil.

dubois'in ilk onbir'e monte edildiğinde sefer reyisin performansının artacağını biliyoruz right?
Hiçbir şey fark etmez. Fizik kalitesini ciddi şekilde yükseltmesi gerekiyor. Eren Derdiyok’tan beri hava toplarında bu kadar etkisiz ve güçsüz santrafor görmemiştim.

Trabzon maçında özellikle izledim atılan hiçbir topu indiremedi neredeyse. Hatta çoğuna yükselmedi bile. Buna Dubois’in yapabileceği bir şey yok.

Gomis girdikten sonra atılan tüm topları rakip stoperleri sırtlayıp indirdi ve servis etti. İşte dedim gerçek santrafor farkı. Eminim herkes görmüştür bunu. Sefer bu haliyle 3. alternatif falan olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt