- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.935
- 4.283
OkannnnnnnnnnnnnnnnnnnBen daha icardi bjk rezilligi bekliyorum![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OkannnnnnnnnnnnnnnnnnnBen daha icardi bjk rezilligi bekliyorum![]()
Bizde kazandığımız paradan forma almak için bize pek bir şey kalmadığını öğrendikForma satışından kazandığımız paranın bize pek kalmadığını artık öğrendi sanırım herkes
Onlarla ilgili haber yokki ciddiçok net fb yapacak yahu![]()
Kücülerek büyüyemezsin bunu hepimiz biliyoruz. Transferlerin hepsi iyi babel fegin yüklü maaslarin üstüne katip bunlar geliyor. Ama icardi umursamazmis gibi bi duruyor, sanirsam buna kiziliyor. Mertense Göre birde maas ve bonservis isi cözülse uzun vaadeli de kalabilirdi ama daha ilk gün tatile daha cok önem veriyormus gibi duruyor. Birde söyle durum var ama, bonservis olayini da cözmek istiyor olabilirler bu araada oda özel izin istedi. Sonucta paris sattigi icin antremanlara katilmayacak ha orda beklemis ha miamide.
etmeyiz. başka soru3 yabanci u21 + 3 ilk 11 topcusu transfer edermiyiz acaba
Kimse de demiyor ki Ömer Bayram da zamanında 20 yaşında bir futbolcuydu. Her 20 yaşındaki oyuncu süperstar olmuyor ne yazık ki. En güzel örneği dele alli. Adam 100 milyona çıkardı rakamını ama gel gelelim bjk de şu anda.insanların genelde yanıldığı nokta şu, her 20 yaş topçuyu wonderkid, alıp 3 katına satılacak, her 30+ topçuyu da dede sanıyorlar.
ben mesela mertens konusunda oldukça olumluyum. hem adamın sözleşme şekli (1+1), hem geldiği ilk saniyeden itibaren yaydığı pozitif hava hem de sahada gördüğümüz karakter ile 35 yaşında olmasının hiçbir önem arzetmediğini gösterdi. bu şekilde 1-2 32-35 yaş oyuncu olabilir bence kadroda.
yani yaştan ziyade, oyun karakteri ve futbolcunun kendi karakteri çok önemli.
tüm bunları alt alta koyunca, icardi transferi, 30 yaşın altında dahi olsa, büyük oranda istemediğim bir transfer.
belçikadan talibi vardır belki
Icardi forumu 2 ye böldübu ne yangini sabah sabah yav
Foruma yeni üye olduğum dönemlerde takımda kim vardı diye düşünürken "Kimisi gece alemlerinde, kimisi sinema peşinde" tezahüratı geldi aklıma.Jo nerden aklına geldi reis
o paraları vermeye başladılar ama stopere vereni görmedimBelçikada 17 milyon euro vericek takım var mı stopere?