Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 yabanci u21 + 3 ilk 11 topcusu transfer edermiyiz acaba

icardi nerde abi? o kadar geldi dedi herkes te Allahım ya

Kücülerek büyüyemezsin bunu hepimiz biliyoruz. Transferlerin hepsi iyi babel fegin yüklü maaslarin üstüne katip bunlar geliyor. Ama icardi umursamazmis gibi bi duruyor, sanirsam buna kiziliyor. Mertense Göre birde maas ve bonservis isi cözülse uzun vaadeli de kalabilirdi ama daha ilk gün tatile daha cok önem veriyormus gibi duruyor. Birde söyle durum var ama, bonservis olayini da cözmek istiyor olabilirler bu araada oda özel izin istedi. Sonucta paris sattigi icin antremanlara katilmayacak ha orda beklemis ha miamide.

Adam bi gelip umursamasaydı. Bi o şansı verseydik. Hani ben de kadroda yerime alınan dünyanın en iyi 3 oyuncusu olduğunu bilsem, sanki ben de pek umursamam PSG'yi. PSG'ye gelmeden önce de futbolu umursamıyorduysa 80 milyon euro değere nasıl ulaştı bu arkadaş? O da ayrı bir konu.

Nelsson satilip Caglar alinsin demistim ama hem Nelsson hem Abdulkadir varken ilginc hamle olur.
Bu arada Caglar sol stoper ama sanki sag stoper oldugu maclari hatirliyorum.

insanların genelde yanıldığı nokta şu, her 20 yaş topçuyu wonderkid, alıp 3 katına satılacak, her 30+ topçuyu da dede sanıyorlar.

ben mesela mertens konusunda oldukça olumluyum. hem adamın sözleşme şekli (1+1), hem geldiği ilk saniyeden itibaren yaydığı pozitif hava hem de sahada gördüğümüz karakter ile 35 yaşında olmasının hiçbir önem arzetmediğini gösterdi. bu şekilde 1-2 32-35 yaş oyuncu olabilir bence kadroda.

yani yaştan ziyade, oyun karakteri ve futbolcunun kendi karakteri çok önemli.

tüm bunları alt alta koyunca, icardi transferi, 30 yaşın altında dahi olsa, büyük oranda istemediğim bir transfer.
Kimse de demiyor ki Ömer Bayram da zamanında 20 yaşında bir futbolcuydu. Her 20 yaşındaki oyuncu süperstar olmuyor ne yazık ki. En güzel örneği dele alli. Adam 100 milyona çıkardı rakamını ama gel gelelim bjk de şu anda.

FB stoper almazsa bir b.k olmaz onlardan. kağıt üzerinde 5, reelde 2 stoperleri var resmen.

Çağlar için ufacık bir ihtimal doğduysa 3 büyükler de saldırmıştır. Büyük bir savaş olur o transferde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt