Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
kadroda genç topçuların olması icardiye 4-5m bağlamayı mübah kılmıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla helal olsun üstat halbuki gayette açık ve net yazmıştım ama insanlar ya anlamak istemiyor ya da işine geldiği şekilde anlıyor.İkpeazu isteyen yok ki arkadas oyun tarzindan ornek verdi guclu top indirip tutabilen anlaminda
Para mı Allah mı sorusuna para demişlerdir
Dünya Kupası için her anlamda rezil bir tercih. 2-3 aya lige ara verilecek bu saçma sapan tercih yüzünden.
E usta bunun için Luyindama var elimizde az çok zorlasak forvete koysak aynı tip topçu olurlar zaten hatta daha atletiği Luyindamaikpeazu öyle bir adam ki koşmaya bile tenezzül etmiyor çünkü rakip zaten topu ayağından alamadığı için yürüyerek gidiyor rakip kaleye,omuz atan da geri sekiyor zaten.
Yok benim isim soyisim orijinal reisSenin isim mi değişti. Yiğit özsoy degilmiydin sen
Güzel laf soktun bana tebrik ediyorum renkdaş. Sami de hemen alkışlıyor hain HERIF.Yok benim isim soyisim orijinal reis
"barış savaş" nickine istinaden benim ismim orjinal göndermesi olarak algıladım üstat.@Sami Karakoç neden clap attın bana reis :ddd
Estağfrullah abi laf sokmak gibi bir şey yokGüzel laf soktun bana tebrik ediyorum renkdaş. Sami de hemen alkışlıyor hain HERIF.
Renkdas bunun rövanşı olacak.Estağfrullah abi laf sokmak gibi bir şey yok![]()
ığhm ?Show haber açıldı televizyonda otomatik