Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.700
- 59.299
- 4.758
Son güne transfer bırakma geleneği yine gerçekleşecek gibi. Aksiyon ve kaos seviyoruz camia olarak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamı ciddi isteyen var mı ya ben fiziğinden trollüğüne dalga geçiliyor sanıyordumIkpeazu lazım diyenler. Ah popülist kardeşlerim. Adamı biz alsak "nerden buldular bunu, okuma yazma bile bilmiyodur bu. Yine kimin komisyon transferi acaba, hangi menajerin kucağına düştüler, yeni etebo hayırlı olsun" yazacaklardı eminim %1000.
Bu adamı geçmiş senelerde izleyen yoktur. Konya Fener maçında 5 dk oynadı herkesin dibi düştü yapmayın.
Ikpeazu lazım diyenler. Ah popülist kardeşlerim. Adamı biz alsak "nerden buldular bunu, okuma yazma bile bilmiyodur bu. Yine kimin komisyon transferi acaba, hangi menajerin kucağına düştüler, yeni etebo hayırlı olsun" yazacaklardı eminim %1000.
Bu adamı geçmiş senelerde izleyen yoktur. Konya Fener maçında 5 dk oynadı herkesin dibi düştü yapmayın.
Kaç defa maçını izledin rtaş merak ettimSHAMAR NICHOLSON isteriz
Videosunu bile izlemedimKaç defa maçını izledin rtaş merak ettim
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbolu bırakan Arda Turan’ın gerekli eğitimleri aldıktan ve hazırlıkları bittikten sonra kulüpte görev almasının kaçınılmaz olduğunu söyledi.
![]()
İşte aradığımız şeffaflık bu kralsın rtaşVideosunu bile izlemedim
Öyledir zaten trollugune yazmıştır şakaysa komik gerçekse daha komikBu adamı ciddi isteyen var mı ya ben fiziğinden trollüğüne dalga geçiliyor sanıyordum