Tmm kardeşim o zaman siz gidin genç potansiyelli adamlara 8-10 bonservis verin sonra tutmayınca kiralayın orya buraya sırf düşük maaş alıyor diye. Bişey demiyorum ben. Senin fikrin böyle bir Galatasaray ise evet tartismayalim daha iyi çünkü orta nokta aramızda olmaz
Renktaş çok fazla genç oyuncu ve yaşlı oyuncu saplantısına giriyoruz..bunların her ikiside aynı anda olmaz diye bir kuralmı var.
Bizde çok ciddi yönetici sıkıntısı var.Futboldan değil futbolcudan anlayan yönetici sıkıntısı var.
Aslında şu çekilen sıkıntı uzun yııllara dayanıyor.O zamanlar basit hatalar yapılmasa transfer dönemleri doğru yönetilse şimdi daha az sıkıntı çekilir.Bu kadar borçda mümkün değil olmazdı.Örnek geçen sene yaşanan transfer rezilliğinin sıkıntısınıda şimdi çekiyoruz.
Mesela oliveira ve miço yerine gerekirse biraz daha para koyup torreiranın yanına kadro yapısına uygun daha iyi demeyiyim ama daha hızlı tempolu bir 8 numara alınamazmıydı? Zaten elimizde berkan,taylan gibi adamlar var.Evet bende memnun değilim bu adamlardan ama bir şekilde bu sene sadece ligde oynayacağımızı göz önüne alırsak idare edilemezmiydi.
Yeterki o alınacak üç orta saha oyuncusu uyumlu ve kaliteli olsun.
Gomis gibi alternatif bir adam varken sefer tarzı bir adama gerek varmıydı.
Kazımcanı oynatmayacaksak neden aldık.
Defans ikilisi nellson ve abdulkerim ne kadar uyumlu.İkiside ağır oyuncular..
Yunus geçen sene iyi performans gösterdi.kendisini çok geliştirdi.Peki adanada oynamakla Galatasarayda oynamak birmi.Bu gerçeği senelerdir nasıl göremiyoruz.Hadi yabancı sınırından dolayı yunus veya keremden birisi kesin oynamak zorunda.Ama buraya fark yaratacak oyuncu lazım olduğunu görmek bu kadarmı zor.
Kerem gibi adama teklif gelmemeside çok enteresan..Tam satılma zamanıydı.
Her zaman söylerim her sene revizyon yapılacağına bir kereliğine iyi para harcayıp kadroyu kurmak gerekir.ondan sonra duruma göre her sene birkaç takviyeyle o kadro üzerinde sabretmek gerekkir.
Ama biz bakıyorum para harcıyoruz ama oyuncuların yıllığına para gömüyoruz.
Benim görüşüm biizim ne sağbeke ne sol bek alternatifine nede başka alternatife ihtiyacımız yoktu. Bizim beş tane net adama ihtiyacımız vardı.3 orta saha ,bir kanat vede bir forvet.Buralara birbirleriyle uyumlu üst düzey adam aldığımız zaman zaten olumlu olarak diğer mevkilerede yansıyacakdı.
O beş adama parayı göm kaliteli olsun.Gerekirse ömer sol bek alternatifi olsun.liyundamayı gönderme kalsın alternatif olarak..yemin ederim o beş oyuncu doğru oyuncular üst düzey oyuncular olsaydı diğer çoğu oyuncu gözümüze güzel gelirdi.
Artı olarak marca satılınca stoper olarak ne olursa olsun ozan kabak bir şekilde ikna edilebilirdi diye düşünüyorun.Olmadı zaten abdulkerim alındı.Ben olsam kaanı alırdım.Ama çokda önemli değil.Önemli olan o beş oyuncunun kalitesi.mesela torreira cuk oturdu.Ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemem.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi