- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.939
- 4.393
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icardi :
Aslında 17 + 25% satış payıda olurBir bakmisiz Club Bruge 17 + 3 milyon vermis. Zaten orada tutarsa minimum 35 + bonuslara satarlar
dubois'in ilk onbir'e monte edildiğinde sefer reyisin performansının artacağını biliyoruz right?
Okan hocam on direge kosuyorum arkaya kesiyorlar yadubois'in ilk onbir'e monte edildiğinde sefer reyisin performansının artacağını biliyoruz right?
Toplam en az 20 milyonu bulsunAslında 17 + 25% satış payıda olur
Öyle bir futbol sistemi ki.. 25inci dk dan sonra herkesi uyutuyordu. Uykusuzluk çektiğim günlerde o barça maçlarını tekrar açarak bu sorunu çözerdim. Bitti de kurtulduk o pis lanet sistemden. 90 dk top çevirme oyunuydu. Başka bir şey değil.Saçmalamış. Adam dönemindeki barcelona'ya öyle bir futbol sistemi oynattı ki dünyadaki futbol anlayışı değişti ondan sonra.
Sampiyonlar ligi kazanamiyor city ile orada cok hakliSaçmalamış. Adam dönemindeki barcelona'ya öyle bir futbol sistemi oynattı ki dünyadaki futbol anlayışı değişti ondan sonra.
Hiçbir şey fark etmez. Fizik kalitesini ciddi şekilde yükseltmesi gerekiyor. Eren Derdiyok’tan beri hava toplarında bu kadar etkisiz ve güçsüz santrafor görmemiştim.dubois'in ilk onbir'e monte edildiğinde sefer reyisin performansının artacağını biliyoruz right?