- 31 Mayıs 2011
- 8.607
- 6.993
- 1.483
Miço bir an önce dönsün yav onu izlemek istiyorum. Evet gösterişsiz, sade bir oyuncu ama rakipten tertemiz topu çekip alması, sürekli dikine düşünüp dribling yapmaya çalışması falan hasret kalmışız böyle şeylere.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
spoylera alsaydın. insan bi uyarır dedeler diyeMuslera 36
Mertens 35
Aanholt 32
Seferovic 30
Sergio 30
Mico 29
Abdulkerim 28
Dubois 27
Takimin tecrubeli oyuncu ihtiyaci var yetmez bu kadari.
Sampiyonluk 10mHer sene avrupada olalim sampiyonluk 2-3seneye bir gelse de olur. Ilk hedef konferansi almak olmali. Konferansa katilmak da ilk 3de veya kupayi almakla mumkun. Kucumseniyor konferans ama alsan ordanda 20m falan kazaniyorsun totalde herhalde
Forma satisindan kulube pek birsey kalmiyor diye biliyorum. Istesende karsilayamazsin yaniİcardi sürecinde, forma satışıyla maliyetin karşılanacağı düşüncesinin de tarihe karıştığını görüyoruz. Kimse bahsetmemiş.
Muslera 36
Mertens 35
Aanholt 32
Seferovic 30
Sergio 30
Mico 29
Abdulkerim 28
Dubois 27
Takimin tecrubeli oyuncu ihtiyaci var yetmez bu kadari.
Gomisi yazmayi unutmusumtorreira da son derece tecrübeli
gomis var
Dünya Kupası için her anlamda rezil bir tercih. 2-3 aya lige ara verilecek bu saçma sapan tercih yüzünden.
Bastan anlasmayi iyi yapacaksin ki boyle kafani sisirecek durumlari ortadan kaldiracaksin direkAynisini bizde kabuledersek böyle birsey olur herhalde...
Hafta 37, Fenere karsi sampiyonlugu bellirleyecek macimiz var ve mactan 2 gün önce Wanda hanimin sirketlerinde sorun cikmis ve onu cözmek icin acil ülkesine gitmeli. Bu kadin Icardiye güvenmiyor ve ben yokken herif eve 2-3 kadin atar diye, o özel izin hakkini alip adami Arjantine götürür ve biz forvetsiz kaliriz
Zugurt tesellisiSampiyonluk 10m
Cl playoff 5m
Uel grup 4m
En guzel yol bu ustat. Gerisi kura sansina kalmis
Çağlar muhabbeti de bana kolpa gibi geliyor ya adamın sözleşmesi bitmiyor mu zatenDun bu zulfo caglar,martial ve icardi yazmisti.simdi herkes caglar diyo,bi boku da bilseler keske
Neden az para mi 20m euroZugurt tesellisi
Kiralamak istiyolarmis,Galatasaray resmi teklif yapmis. Aliriz herhaldeÇağlar muhabbeti de bana kolpa gibi geliyor ya adamın sözleşmesi bitmiyor mu zaten
Bunu dine bağlaman absürt olduğu kadar bağnaz islamcilar kadar da tek yönlü sonuçta orda çok farklı dinlerden dillerden ırklardan insanlar olacak yasak olması esas yanlış olurdu.Para bir kez daha dini kuralların önüne geçti.
Sen çok yaşa İslamiyet!!