Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama belçika vs olacak belliki.3 yabanci hakki var bu durumda.su leverkusendeki amiri gelebilir kreatif ortasahaya.ceballos veya aquar almayacagimiza gore

PSG taraftari olan bir arkadasima sordum Icardi'nin durumunu, o bana soyle izah etti;

Wanda zamaninda cok iyi bir anlasma yapti Icardi icin PSG ile. Orada iyi para kazaniyor. Ama artik PSG yonetimi kendine takim bul demis o da bundan dolayi futbol oynayabilecegi bir takima gitmek istiyormus. Wanda da hem esi hem menajeri oldugu icin aslinda cogu karari o veriyormus. Yani kariyer planlamasi tamamen Wanda'ya bagli. Wanda'da gecen Istanbul'a gelmis ve bunlari iyi gezdirmisler. Cok begenmis ve Istanbul'da yasamayi kim istemez demis. O da sonra PSG yonetimine 'Galatasaray ile gorusmelere baslayabilirsiniz' demis. Zaten suan PSG ve Galatasaray henuz bir anlasma saglayamadi diyor ama hem M. Icardi hem W. Nara'da Galatasaray'a 'oke' demis. Kiralik olarak prensip anlasmasi var lakin satin alma opsiyonu icin pazarligi mi var orasi bilinmiyor diyor.

Sonra bu izin olaylarini sordum, hani bu neden antrenman yapmiyor suan diye. O da soyle dedi;

Wanda'nin bilindigi uzere kendi sirketleri var, iste mayo satiyor , makyaj firmasi falan. Bunun icinde PSG yonetiminden ozel izin aliyor Mauro icin. Sozlesmesinde her yil X gun kadar izin kullanma haklari varmis (normal yaz tatilin disinda). Tam olarak kac gun bilinmiyor.
Wanda'da bunu firsat bilip herifi zaman zaman pesinden surukluyor, sanirim tek basina Paris'te birakmak istemiyor artik guvenmiyor olabilir (eski vukuatlarindan dolayi). O yuzden ozel olarak izin alip Miami'ye gittiler gecen gun.
Biz de bu bokun icine baliklama dalmak isteyenler var. Akil fakirleri. Futboldan cok marka pesinde problemli wanda- icardiye takilip, bir de lutfen gel diyerek bastan koz vererek biz gene bir yil kaybedelim. Dini imani futbol olan biri lazim.

Ekli dosyalar

• images (2).webp
    images (2).webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 37
Neden ustat? 4-5m gomup 2 ay sonra kadro disi kaldiginda tuh ya neden boyle oldu demeniz icin mi getirelim icardiyi
Niye kadro dışı kalsın yav nerden çıktı bu yangın? Yüzyılın en iş ahlakı olmayan adamını mı alıyoruz bilmediğimden soruyorum cidden. Shamar filan konuşuluyordu Icardi dışında. Bonservis ve maaş vercez Diagneden hallice bir adam çıkacak daha beter yangın yapcaz

Bunu dine bağlaman absürt olduğu kadar bağnaz islamcilar kadar da tek yönlü sonuçta orda çok farklı dinlerden dillerden ırklardan insanlar olacak yasak olması esas yanlış olurdu.

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kusura bakma ancak islamiyetin getirdiği kurallar hakkında yeterince bilgi sahibi olmadığın için beni de bağnaz olarak kabul ediyorsun anladığım kadarıyla.

Kısaca şöyle özetlersek İslamiyet ona inanan toplumları merkezine alır ve kayıtsız şartsız bir uyum ister. Yok başka inanışlardan insanlar var madem, daha yumuşak hareket edelim, uyumlu olalım demez. Bunlar postmodern İslamcıların son dönemlerde uydurduğu safsatalardan ibaret.

Günümüzde tam manasıyla şeriat kurallarının uygulandığı bir topluluk yoktur tarih boyunca da hiç olmamıştır. Zaten uygulanması da ne teoride ne de pratikte mümkün değildir.

Konuyu gereksiz yere kirlettiğim için kimse kusura bakmasın.

PSG taraftari olan bir arkadasima sordum Icardi'nin durumunu, o bana soyle izah etti;

Wanda zamaninda cok iyi bir anlasma yapti Icardi icin PSG ile. Orada iyi para kazaniyor. Ama artik PSG yonetimi kendine takim bul demis o da bundan dolayi futbol oynayabilecegi bir takima gitmek istiyormus. Wanda da hem esi hem menajeri oldugu icin aslinda cogu karari o veriyormus. Yani kariyer planlamasi tamamen Wanda'ya bagli. Wanda'da gecen Istanbul'a gelmis ve bunlari iyi gezdirmisler. Cok begenmis ve Istanbul'da yasamayi kim istemez demis. O da sonra PSG yonetimine 'Galatasaray ile gorusmelere baslayabilirsiniz' demis. Zaten suan PSG ve Galatasaray henuz bir anlasma saglayamadi diyor ama hem M. Icardi hem W. Nara'da Galatasaray'a 'oke' demis. Kiralik olarak prensip anlasmasi var lakin satin alma opsiyonu icin pazarligi mi var orasi bilinmiyor diyor.

Sonra bu izin olaylarini sordum, hani bu neden antrenman yapmiyor suan diye. O da soyle dedi;

Wanda'nin bilindigi uzere kendi sirketleri var, iste mayo satiyor , makyaj firmasi falan. Bunun icinde PSG yonetiminden ozel izin aliyor Mauro icin. Sozlesmesinde her yil X gun kadar izin kullanma haklari varmis (normal yaz tatilin disinda). Tam olarak kac gun bilinmiyor.
Wanda'da bunu firsat bilip herifi zaman zaman pesinden surukluyor, sanirim tek basina Paris'te birakmak istemiyor artik guvenmiyor olabilir (eski vukuatlarindan dolayi). O yuzden ozel olarak izin alip Miami'ye gittiler gecen gun.
Cok mantikli bir transfer gibi duruyor bizim acimizdan! acilen bitirilmeli

Biz de bu bokun icine baliklama dalmak isteyenler var. Akil fakirleri. Futboldan cok marka pesinde problemli wanda- icardiye takilip, bir de lutfen gel diyerek bastan koz vererek biz gene bir yil kaybedelim. Dini imani futbol olan biri lazim.
Bugun 3 Eylul. Onun icin gec oldu artik.

wallah icardi geleceğine, devre arası döneme kadar sefer-gomis hatta yeri gelir mertens olur, devam edelim. en kötü devre arası bir forvet alınır. altı üstü 9 maç yahu.

ama mümkünse etkili bir kanat alalım lütfen.

Hic alma o zaman. Seneye alman gereken adamin maasini bu kari agizli marka cucugune vermektense
Hic alma diyemeyiz elinde dogru duzgun santrafor yok. Gomis zaten yasli, her maci kaldiramiyor. Seferovic'in performansi da umut vermiyor. Zaten Icardi 1 sezon icin gelecek. Sampiyon olalim seneye baska birini buluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt