- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.940
- 4.393
Aşk adamına söylenen lafları kınıyorum.Icardi gol atinca, boklayanlar ozur dileyecekmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşk adamına söylenen lafları kınıyorum.Icardi gol atinca, boklayanlar ozur dileyecekmi
Aşk adamına söylenen lafları kınıyorum.
Ciddiyim. Ona burun kivrilmaz bunu reddetme luksumuz yok diyerek icardi transferini kabullenecek degilim. Aynilari sakatlik ve performans acisindan seferovic icin de tartisiliyordu ona da burun kivirmak lukstu. Gelinen noktada 3m kusur verdigimiz adami 4m macta iskartaya cikardik. Icardiye de 4 5m verip geldiginde bekleneni vermese tuh ya neden boyle oldu mu diyecegiz. Ne kadar iyimser yaklasirsan yaklas bu adamin buraya gelip basarili olma ihtimali basarisiz olma ihtimalinden daha dusuk.Bazen totem mi yapıyorsun ciddisin anlamıyorum S’eami
PAtlıcan musakka tarhana çorbası yoğurt sütlaçbugun menu de ne var dedem
Gönderilerini yorumlara sınırlandırma koyarak paylaşıyor, bu konuda tecrübeli. Muhtemelen Wanda Nara'ya sekecek o tatlı yorumlar.Les attigi mactan 1 gun sonra instada milanodan attigi fotonun altindaki yorumlar![]()
Orası muhakkak. Çağlar aslında her türlü bir şekilde alınmalı bence. Nelsson giderse yerine monte edersin, gitmezse Abdülkerim'in yerine oynatırsın. (Abdülkerim ligde idare eder ama çok da güven vermiyor)Önce Çağları alıp ondan sonra Nelsonu yollamak daha mantıklı olur
Nelsonun yerine topçu alınmazsayemiş oluruz zira
yazmayacaktım ama bunun altına imza atılır. Tebrikler, demek istediğim her şeyi baştan sona anlaşılır şekilde özetlemişsiniz.Siz istediğiniz kadar "altyapıya yatırım, tesis, oyuncu yetiştirme sonrasında da 20-30'a satarak bütçe yapabilme" hayalleri kurun. Olmaz.
Bu ülkede öncelikle;
çocukken yeterli besleneme sorunu,
buna bağlı olarak gelişen IQ problemi var.
ekonomin iyi oldu bunları hallettin,
o çocukları hakkaniyetle altyapıya seçecek, ahlak, adalet, bilgi ve liyakata sahip insanlara ihtiyacın var,
hadi onu da buldun hallettin ;
o çocukları doğru yetiştirecek, kalorilerine, eğitimlerine, hayatlarına değer katabilecek "eğitime ve yine liyakata sahip" altyapı antrenörlerine, diyet uzmanlarına, psikologlara ve akbille 19-21 yaşına gelene kadar seyahat etmemelerine ihtiyaç var.
es kaza bir mucize oldu bunu da hallettin.
1-2 yıl şampiyon olamayınca ortalığı yıkan zihniyetle baş edemezsin.
Ya bunu da hallettin ; takımdaki genç oyuncuları A takımda dahi oynamadan pazarlayabilecek Menajer sistemi kurmana da ihtiyaç var. Elin adamı 50 milyonla girilen pazarlıktan 95 milyon euro ödeyerek çıkıyor. Sen oyuncunu ederinin yarısına satamıyorsun daha. Hepsini yaptın o pazarlama üstatlarını da katacaksın kulübe.
Hayal kurmamak lazım. u19'da oynayan Iraklı, Suriyeli, Katarlı, Rumen wonderkid bakarsın anca bu saatten sonra. Kur olmuş 18 sistem kuracağız da, satacağız da 20'lere, 30'lara. Mümkün değil.
10 milyon ödül alıyorsun 50 harcıyorsun. Ekonomin iyi olsa alırsın 30 milyon, taraftarın da ete mi para vereyim yoksa formaya mı diye düşünmez. Mis gibi döndürürsün. Herşey birbirine bağlı. Ben kendimi bildim bileli de bu döngü devam ediyor. Bu ülkenin temel problemlerini çözmeden hiç bir sistem tutturamazsın burada. İşte çıkar arada 3-4 çok yetenekli çocuk. Burada yaşamakn bile istemez. Anında defolur gider ucuza. Sen de altyapımdan çıkardım iyi paraya sattım zannedersin.
Borçlanarak, borçlara sürekli takla attırarak başarı kazanma zorunluluğu var. Aksini yaparsan bir anadolu kulübüne dönüşürsün. Eğitimli ve çok zengin yöneticisiniz misal ve sadece şu yazdıklarımı düşünseniz, "altyapı'da müthiş sistem, karlı bir genç potansiyel sistemi yaratacak, sürekli şampiyon olup ucuza yetiştirdiğimizi pahalıya satacak ve kar ede ede CL'yi alacağız" der misiniz? Demezsiniz. Zira tek başınıza bu kadar temel ekonomik, genetik, eğitime dayalı, iş çalışma ahlakına bağlı yapıyı devletlerden başkası kuramayacağını ön görürsünüz.
Arda "ben Atletica Madrid'de öğrendim 4-4-2 oynamayı" demişti. Ülkemizin yetiştirdiği en yüksek bonservisle Barcelona'ya gitmiş topçusuna bakmışlar Atletico'da, "ulan bu daha 4-4-2 oynamayı bilmiyor, peçeteden kendi yetenekleri ile gelişmiş" denilip hızlı kurs vermişler. Sonra da lige değer vermiyorlar. Allah Allah salak olmadıklarından olabilir mi? Yani ırkçılar falan ondan mı değer vermiyorlar yoksa "temel futbol bilgisinden yoksun oyuncu yetiştiriyor bunlar, bakma yetenekli gözüktüklerine, gol attıklarına, hızlarına vs" mi diyorlar. Değerinde teklif veriyor adamlar.
Neyse uzun oldu. Hal bu. Hala hayal kuran renktaşlar görüyorum. Kurmayın boşa. Muhasebe de tutmayın. Keyifle izlenen futbolcular alsınlar, izlerken mutlu olalım gerisi beni ilgilendirmiyor artık. Yaşım itibariyle o hayal kurduğunuz sistemi görmeden öleceğimi de net bir şekilde biliyorum. En az 2 nesil lazım düzelmek için.
Orası muhakkak. Çağlar aslında her türlü bir şekilde alınmalı bence. Nelsson giderse yerine monte edersin, gitmezse Abdülkerim'in yerine oynatırsın. (Abdülkerim ligde idare eder ama çok da güven vermiyor)
Nelsson bu dönem satılmasa dahi olası ayrılığında yerine koyabileceğin biri hazır olmuş olur.
Yönetim almıyor mu bu herifi. Ona göre düşünecek alacak.Bu adama ayrilacak butce yuzunden belki de diger mevkilere gerekli takviyeler yapilmayacak. Sonra yonetime ya da mevcut kadrodaki topculara sovmeyin
Icardi gol atinca, boklayanlar ozur dileyecekmi
Bu ülkeye Robinho geldi hemde Anadolu'nun merkezlerinden Sivas'a geldi. Robinho hala İtalya'ya giremiyor tecavüz olayı yüzünden kimse ona ağa sen tecavüz etmişsin demedi neymiş efendim Maxi Lopezin karısını almış,bu ülkenin en çok izlenen sabah programı müge anlı her hafta kadın tecavüzü, cinayeti kırıla gidiyor ama çok namuslu ülkeyiz yemişim boyle ahlakı namusumillet icardiye muhtemelen aldatma olayı ve yıldızlar topluluğu psg yüzünden olumsuz bakıyor.
1. konu icardi değil wanda onun aklına girmiş olabilir ki bunlar özel hayatı bizi ilgilendirmez. bir topçu gay da olabilir birini aldata da abilir görende çok namuslu bir ülkedeyiz sanıyor. kimse kimsenin özel hayatını bilmiyor belki de çok karakterli dediğimiz bir insan eşini sürekli aldatıyor olabilir. ki sneijder i deli gibi severiz sanırım o da yolanthe yi aldatmıştı öyle ayrıldılar.
2. konu psg oyuncuyu çöp etmekte fb gibi. alıyor oynatmıyor. neymar, messi ve mbappe varken icardinin oynamasını beklemek aptallık. o oyuncular verimsiz de olsa sahada olurlar. ne zaman onlar sakat ya da cezalı olur icardi girer yerlerine. bu yüzden psg performansına bakmak gereksiz.
adam italyada döktürüyordu. interden ayrılmasa belki de adı her yerde olacaktı. icardi gelsin yeter ki adama servis yapacak biri olsun. rahat 20+ golle bitirir sezonu
Mertens’e bizi şampiyon yapsın diye 4 milyon verip aldık ya zaten üstat. Şampiyonluk hamlesi olur diyorduk hepimiz. İcardi olmadan şampiyon olamıyor muyuz yani? Her gelene şampiyonluk hamlesi deyip 3-4 milyon vereceksek vah bizim halimize…İcardi boklandıkça daha çok istiyorum gelmesini, inşallah gelir şov yapar bizi şampiyon yapar. 4 sezondur hasretiz, mutlaka şampiyon olmalıyız
İcardi şampiyon yapamazsa gelsin diyenler parasını cebinden ödeyecek mi?Icardi gol atinca, boklayanlar ozur dileyecekmi