Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes emini beğeniyor nedense ama çocuk fazla garantici oynuyor bana göre fakat metahan daha gözü kara tarzda yani 8jknin çeyreği kadar şans versek çok net birşeyler görebiliriz bence meteden

Kuzen mertensi en yerine sahte 9a cekip arkasina skorer bir os ve iyi bir kanat alsaydik bile daha iyi bir planlama olurdu. Turistin biri bizi gelip kurtarsin diye bekliyoruz simdi.
En çok transfere ihtiyacı olan takim olmamıza rağmen 1 aydır transfer yapmıyoruz. Cüzdan sallamak kolay tabi.

Herkes emini beğeniyor nedense ama çocuk fazla garantici oynuyor bana göre fakat metahan daha gözü kara tarzda yani 8jknin çeyreği kadar şans versek çok net birşeyler görebiliriz bence meteden
metehan basit hatalar yapabiliyor,burda linçlnecek tarzda.bunu aza indirgerse iyi stoper olur

Birinde takimla idmana cikmayip ulkesine ucuyor digeri tamamen uckur meselesi. Bunun bile ayrimini yapamadan gelip alinti yapiyorsun pes
şu an transfer için seninle irtibatta, tatile değil eşi için gitmiş, işleri toparlayıp dönerler.
Kulüpler uyuşamadıktan sonra ne yapabilirsin. Adam neymiş dünya turu yapmış, tatil zamanına kadar indiniz yahu.
O paralar siz de olsa siz de yaparsınız... Gereksiz bir karalama. Daha oyuncun bile değilken.
Eğer gelir de böyle olursa dersin, size demeyin diyen yok.
Sabah beri dönmeyen senaryo kalmadı. Olmayan şeyler üzerinden şöyle böyle olcak.
E ben de tutacak, seksen gol atacak falan diyeyim bari o iş demekle oluyorsa.

eray işcan geldi aklıma ulan yıllardır boşa para kazandılar bu kulüpten

ortada kalmış takımsız şu an

İcardi şampiyon yapamazsa gelsin diyenler parasını cebinden ödeyecek mi?
bu gune kadar bir cok başkan takıma borç taktırdı hala su omar olayı bile bir rezillik Profesyonel klup muyuz yoksa yardım kuruluşumuyuz belli değil,
o başkanlar odedide taraftar mı kaldı
taraftar ister kimse kusura bakmasın
torrent gibi kimsenin bilmedigi adamları getirip sonrada tazminat ödeten ne idu belirsiz ısıntan gün gibi adamlara hesap soracagınıza taraftaramı soruyorsunuz

Transferlerle ilgili niye millet birbirine sallıyor anlamadım.

Sallanacak yer aranıyorsa her maçtan sonra ben transfer istiyorum diyen td ve ona bu futbolcuları sunanlardır sanırım

Hoca istiyor mu adamı istemiyor mu?
İstemiyorsa Icardının peşinde gezmesinler kardeşim taraftar zorla mı gezdiriyor.
Şov yapmak hoşlarına gidiyor zıçınca taraftar istedi aldık. Yok yav

Tek gayen savundugun fikri karsindakine empoze etmekse bir zahmet alinti yapip bos lakirdi yapma. Yaz ortaya okuyan okusun. Cevap verince de geri cevap alamiyorsun. Amac ne cidden

Onu bunu bırakın da midso dubois gibi 2 büyük beklenti olan adamdan neredeyse 0 katkı aldık.. Bir an önce donseler de rotasyonumuz genişlese..
Boeyin gayretini takdir ediyorum ama oyun aklı bu kadar gerideyken Duboisyi değerlendiririz her türlü..

metehan basit hatalar yapabiliyor,burda linçlnecek tarzda.bunu aza indirgerse iyi stoper olur
Abicim fatih hocanın ozani mecburiyetten oynattığı sezonda ozanın yaptığı hatalardan ansiklopedi yapılırdı üstelik yaptırdığı penaltılar hariç ama ışık var diyorduk bu da o hesap metehanda ışık var çok daha agresif ve gözü kara emin ise gordugum kadarıyla garantici

Tek gayen savundugun fikri karsindakine empoze etmekse bir zahmet alinti yapip bos lakirdi yapma. Yaz ortaya okuyan okusun. Cevap verince de geri cevap alamiyorsun. Amac ne cidden
Sizin sanki yaptığınız yangın bundan değil.
Sabah bir girdim mentsiz laf sokmalar, sonra ben empoze ediyormuşum.
Komikmişşşş.

Kimseyi alamayacaksınız morutani, mohamedi niye bedavaya gönderdiniz.

Abicim fatih hocanın ozani mecburiyetten oynattığı sezonda ozanın yaptığı hatalardan ansiklopedi yapılırdı üstelik yaptırdığı penaltılar hariç ama ışık var diyorduk bu da o hesap metehanda ışık var çok daha agresif ve gözü kara emin ise gorduyum kadarıyla garantici
eminin pozisyon bilgisi vs çok iyi.o yuzden metehanın ve ligde herkesin önünde.ayrıca oyun kurma yetenegi var

images - 2022-09-03T143329.519.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt