Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.905
- 39.923
- 3.293
O değilde ozelini niye kapadın
Açık şu an ben yazisiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O değilde ozelini niye kapadın
Demekki beni engellemiş hain HERIF.Açık şu an ben yazisiyorum
Kuzen mertensi en iyi oynadigi yere sahte 9a cekip arkasina skorer bir os ve iyi bir kanat alsaydik bile daha iyi bir planlama olurdu. Turistin biri bizi gelip kurtarsin diye bekliyoruz simdi.Sol bek ve kanat yalan oldu. Bekliyordum zaten.
Atladığım meseleye bakHani kapalı ya avrupada transfer dönemi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En çok transfere ihtiyacı olan takim olmamıza rağmen 1 aydır transfer yapmıyoruz. Cüzdan sallamak kolay tabi.Kuzen mertensi en yerine sahte 9a cekip arkasina skorer bir os ve iyi bir kanat alsaydik bile daha iyi bir planlama olurdu. Turistin biri bizi gelip kurtarsin diye bekliyoruz simdi.
metehan basit hatalar yapabiliyor,burda linçlnecek tarzda.bunu aza indirgerse iyi stoper olurHerkes emini beğeniyor nedense ama çocuk fazla garantici oynuyor bana göre fakat metahan daha gözü kara tarzda yani 8jknin çeyreği kadar şans versek çok net birşeyler görebiliriz bence meteden
şu an transfer için seninle irtibatta, tatile değil eşi için gitmiş, işleri toparlayıp dönerler.Birinde takimla idmana cikmayip ulkesine ucuyor digeri tamamen uckur meselesi. Bunun bile ayrimini yapamadan gelip alinti yapiyorsun pes
bu gune kadar bir cok başkan takıma borç taktırdı hala su omar olayı bile bir rezillik Profesyonel klup muyuz yoksa yardım kuruluşumuyuz belli değil,İcardi şampiyon yapamazsa gelsin diyenler parasını cebinden ödeyecek mi?
burukta ne yapmaya çalıştıgı belli olmayan bir teknik direktorTek adam sampiyon yapamaz, takim olmamiz lazim once.
Buruk'a buyuk is dusuyor, ve hala bir kanat lazim.
Abicim fatih hocanın ozani mecburiyetten oynattığı sezonda ozanın yaptığı hatalardan ansiklopedi yapılırdı üstelik yaptırdığı penaltılar hariç ama ışık var diyorduk bu da o hesap metehanda ışık var çok daha agresif ve gözü kara emin ise gordugum kadarıyla garanticimetehan basit hatalar yapabiliyor,burda linçlnecek tarzda.bunu aza indirgerse iyi stoper olur
Sizin sanki yaptığınız yangın bundan değil.Tek gayen savundugun fikri karsindakine empoze etmekse bir zahmet alinti yapip bos lakirdi yapma. Yaz ortaya okuyan okusun. Cevap verince de geri cevap alamiyorsun. Amac ne cidden
eminin pozisyon bilgisi vs çok iyi.o yuzden metehanın ve ligde herkesin önünde.ayrıca oyun kurma yetenegi varAbicim fatih hocanın ozani mecburiyetten oynattığı sezonda ozanın yaptığı hatalardan ansiklopedi yapılırdı üstelik yaptırdığı penaltılar hariç ama ışık var diyorduk bu da o hesap metehanda ışık var çok daha agresif ve gözü kara emin ise gorduyum kadarıyla garantici
Tek gayen savundugun fikri karsindakine empoze etmekse bir zahmet alinti yapip bos lakirdi yapma. Yaz ortaya okuyan okusun. Cevap verince de geri cevap alamiyorsun. Amac ne cidden