Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vallahi geyiğine yazmıyorum. gelip efsane olsun abi, hatta tarihimizin en fazla gol atan yabancısı olsun. biz istemez miyiz? amaç burada ben demiştim egosu yapmak değil (en azından kendim için söyleyeyim) yani adamın formatı belli. göz göre göre kadronun altına dinamit koyuyoruz.
Gelmeden yerin dinine soktuk ilk gol atamadığı maç için gün sayanlar vardır muhtemelen. Şu sezon kaçanları gole çevirseydi genç Kerem, Yunus’un 2şer asisti olacaktı. Denedik işte Cicaldau, Mostafa, Morutan, vs. bedavamı gelip hayrına mı oynadılar? Toplasan şu 3 ismin 15-20 milyon maliyeti var.. onlarda deneniyor ama tecrübeli yıldız olmadan da olmuyor. İcardi’ye Mbappe muamelesi yapmıyorum tabi herifin belli bir geçmişi var ama sportif anlamda da geçmişi var. Tekrar futbola döndürüp bağrımıza basarsak o bahsettiğin mertebelere ulaşır

Dağlara taşlara yazdım adını
Gel yorma bu deli aşk adamını
Seninle can vermeye hazır bu beden
Ölüm gelrse gelsin bi Allah brdesenden

musleranın ilk kız arkadaşı facebooktandı sanırım.facede tanısıp,onla yıllarca cıktı.sonra buraya gelince ebru şancı ile takıldı az biraz,sonra uruguaylı yengeyi buldu diye biliyorum

Icardinin istenmemesini sadece aldatma olayina baglanmasi nasil bir sigliktir yaw. Neyse bu konu baya kendi calip kendi oynayanlarin yerine donmus biraz uzak kalmak lazim
Sami senle iyi bir iletişimimiz var bu konuda da farklı bakmıyoruz bu seneyi çıkarsın yeter seneye zaten Avrupa'da olursak daha genç daha az masraflı daha az riskli transferler yaparız ama bu sene eller kollar bağlı

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kanata para kalmadi diyor Sami Bey. Ozaman efecani alalim

Gonderilecek 6-7 topcumuz vardi. Onlari da gönderemedik. Son gun hepsini feshedip tazminat oderiz. Beceriksizler.

Çağlar Söyüncü'nün Avrupa'da alıcısı yok mu ki Türkiye'ye geliyor?

Icardinin istenmemesini sadece aldatma olayina baglanmasi nasil bir sigliktir yaw. Neyse bu konu baya kendi calip kendi oynayanlarin yerine donmus biraz uzak kalmak lazim

demin kendiniz karısıyla sorun olunca peşinden gider kadro dışı kalır diye hikaye yazdınız yahu.
Bu nasıl iş sdsdds :ROFLMAO: Basbaya adamı bundan dolayı istemeyen de var. İş ahlakı fasa fiso.
Arda Turan gibi adamın vukuatları da malum, kaptanlık verildi. Şimdi başkan demiş ki kendini yetiştirsin, kulüpte görev alacak.
Evlat ayağına alıp kulübe soktuk, az para gittiği için sıkıntı yok ama. Bu ne perhiz lahana ya.

demin kendiniz karısıyla sorun olunca peşinden gider kadro dışı kalır diye hikaye yazdınız yahu.
Bu nasıl iş sdsdds :ROFLMAO: Basbaya adamı bundan dolayı istemeyen de var. İş ahlakı fasa fiso.
Arda Turan gibi adamın vukuatları da malum, kaptanlık verildi. Şimdi başkan demiş ki kendini yetiştirsin, kulüpte görev alacak.
Evlat ayağına alıp kulübe soktuk, az para gittiği için sıkıntı yok ama. Bu ne perhiz lahana ya.
Birinde takimla idmana cikmayip ulkesine ucuyor digeri tamamen uckur meselesi. Bunun bile ayrimini yapamadan gelip alinti yapiyorsun pes

Fener Batshuayi ye 3.5 bonservis 3 maaş 3 yıllık kontrattan 12.5 bağlamış biz bir yıl 3 milyon İcardiye veriyoruz diye burda dünya kıyamet agalar Avrupa'da yokuz ligde 13. Olmuşuz bu sene çıkışın son kapısı bu senede geçen yıl gibi sürpriz yumurta transfer yapıp başarısız olsaydık makas çok açılacaktı. Devlet destekliyor falan ama Trabzon ne kadro kurdu, Beşiktaş çok iyi başladı, Fener ona keza her mevkide 3 oyuncuları var en az gözlerinize perde indi sanırım ama uyanın beyler harbiden en alt seviye bizdik hala daha bir sürü eksik mevki sayarız.

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt