Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanat transferini konuşalım ya, adam akıllı bi kanat alsak icardi'de gol atar, gomiste, seferde. Yeter ki forveti besleyebilecek bi oyuncu tarzi olsun elimizde veya rakip savunmayı çok yipratacak bi profil.

Yoksa yıllardır forvetle oynamayı unuttu takım zaten şunu bi çözsek ileri uçta ki ismin hiç bir önemi kalmayacak

asla çekinmem, zevkle de yazıyorum. Ve sabah yazdıklarımda kırdığımı düşünerek, sert çıktığımı sanarak bile özür diledim.
Sabah bir geldim postlarda oo denilmeyen kalmadı, mal olduk, aptal olduk. Sonra da empoze eden olduk.
Mal, aptal diyen kadar empoze ettiğimi düşünmüyorum kardeşim. Beğenmeyen engellesin.
Konuşup tartışmaktan ve yazılarını okuyup beğenmekten hala zevk aldığım değerli kardeşlerim de var.
Kim ne yaptığını bence biliyor.
olur öyle ya,biri bişey yazıyor ve ister istemez size söylemese bile üstünüze alınabilyosunuz bu ortamda.bi de kalabalıgız.lafın kime gittiği anlasılmıyor,hassasta olunca.

ben size abla,forumdakilere abi falan diyorum ama cogu zaman saygıdan.bi murat urhan,bi de ugur iz benle yasıtmıscasına konusuyorum.burda çok genc var

Bu kadar adamdan sadece marcaodan para kazanmışız yani
Marcao, Bruma ve Telles’den para kazandik. Denayer ve Onyekuru’nun bonservisi bizde olsaydi onlardan da para kazanirdik. Garry Rodrigues’den para kazandik. Sevilla’nin teklifini kabul etseydik Nelsson’dan da para kazanirdik. Boey 1 sezon duzenli oynasin ondan da para kazanirsin.

futbolu biliyor,detaylı yorum yapacak kadar.twitterdaki fanatik GS lı kızlar ay falcao,ay fatih hocam demekten baska bi bok bilmiyor
sana da barış kardeşime de çok teşekkür ediyorum.
Sizlere göre, sizler kadar bilmiyorum, detaylı araştırmıyorum, bu bir gerçek.
Hiç öyle iddiam da olmadı ama fikrim varsa bir konuda yazarım. Sizler haklı çıkarsanız hakkınızı vermekten çekinmem.
Öyle gereksiz egolarım yok. İstediğim bir adam ama yıldız ama genç olsun tırt çıkarsa da en çok eleştiren yine ben olurum.
Eski üyelerin daha aşina olması lazım tavırlarıma.

olur öyle ya,biri bişey yazıyor ve ister istemez size söylemese bile üstünüze alınabilyosunuz bu ortamda.bi de kalabalıgız.lafın kime gittiği anlasılmıyor,hassasta olunca.

ben size abla,forumdakilere abi falan diyorum ama cogu zaman saygıdan.bi murat urhan,bi de ugur iz benle yasıtmıscasına konusuyorum.burda çok genc var
ben de sizleri öyle görüyorum kardeşim.
Arada tabi ki tartışabilir, benim üzüldüğüm bile değil kızdığım nokta şu farklı da düşünsek seviye düşmemeli.
Bugün düştüğü için üzüldüm, ben kırdığımı düşünüp post girmişim, devamında gelenler bence yakışmadı.
Ben bir kafamda sizleri öyle oturtamadığım için şaşırdım. Yoksa kimse bir düşünmek zorunda değil ki.

kanat için muhtemel isimler kimler olabilir sizce, redmond iddiaları vardı ama söndü gibi

Marcao, Bruma ve Telles’den para kazandik. Denayer ve Onyekuru’nun bonservisi bizde olsaydi onlardan da para kazanirdik. Garry Rodrigues’den para kazandik. Sevilla’nin teklifini kabul etseydik Nelsson’dan da para kazanirdik. Boey 1 sezon duzenli oynasin ondan da para kazanirsin.
12'ye alıp 15'e satmak 6 ya alıp 7 ye satmak bence para kazanmak değil usta. Faize yatırsak 2 ye katlardık

sana da barış kardeşime de çok teşekkür ediyorum.
Sizlere göre, sizler kadar bilmiyorum, detaylı araştırmıyorum, bu bir gerçek.
Hiç öyle iddiam da olmadı ama fikrim varsa bir konuda yazarım. Sizler haklı çıkarsanız hakkınızı vermekten çekinmem.
Öyle gereksiz egolarım yok. İstediğim bir adam ama yıldız ama genç olsun tırt çıkarsa da en çok eleştiren yine ben olurum.
Eski üyelerin daha aşina olması lazım tavırlarıma.
estagfurullah : ) forumda kimse kimseyi tanımıyor ,yakınen.o yüzden de kim bilgili,kim değil tahminde bulunmak zor.görüşenler ve arkadaş olanlar vardır elbet.ama cogunluk burda zaman öldürüp,kafa dagıtıyoruz

estagfurullah : ) forumda kimse kimseyi tanımıyor ,yakınen.o yüzden de kim bilgili,kim değil tahminde bulunmak zor.görüşenler ve arkadaş olanlar vardır elbet.ama cogunluk burda zaman öldürüp,kafa dagıtıyoruz
inşallah böyle de devam eder, sana da takılıyorlar misal sen de öyle alttan alan bir kardeşimizin.
Biz yaşlılar biraz huysuz olabiliyoruz maalesef. Belli bir yaştan sonra memnuniyetlikte zor. O bakımda da normal geliyor, seviye düşmese her tartışma da oluruz, bu bizi ileri götürür. Benim bilmediğimi siz bana katarsızın varsa benim dediklerimden sizin bilmediğiniz de ben de size...Bu kadar olayın özeti. Ters ve agresif olarak algılandığım için baskılı geliyor dediklerim de çoğu şeyde de yine aynı ben sizlerle makara da geçtim, sizler de beğendiniz. :ROFLMAO: Gelir, geçer diyelim. Bundan sonra muhatap olanla oluruz, olmak istemeyenle de mesafemizi koruruz.

Olay bu kadar basit. Burada öylesi de çok, zamanında sinirden yok saydığım üyeler bile beğeni atıyor, ben de saçma bulup çocukça bulup kaldırdığımdan onları anıp gülüyorum. Takım iyi olsun, eksikler tamamlansın, bir şampiyon olalım da biz açıkçası zerre bir şey anlamasak da olur.

ben de sizleri öyle görüyorum kardeşim.
Arada tabi ki tartışabilir, benim üzüldüğüm bile değil kızdığım nokta şu farklı da düşünsek seviye düşmemeli.
Bugün düştüğü için üzüldüm, ben kırdığımı düşünüp post girmişim, devamında gelenler bence yakışmadı.
Ben bir kafamda sizleri öyle oturtamadığım için şaşırdım. Yoksa kimse bir düşünmek zorunda değil ki.
acıkcası 5 sene öncesine kadar olumsuz ve zıt yorumlara tahammülüm yoktu.forumda da çok kızıyodum,tabi 17-18dim ozaman,twitterdan futbolu takip edince yobazlasıyor insan ordaki kitle gibi.şimdi 23üm,24 e gireceğim bu kasımda

ama forum ortamına alısıp,kaliteli muhabbetlere konuk olunca bende degiştim:) bence kimse kötü niyetli değil forumda

Bu forum kafa dağıtma yeri yaz başında yaşadığım aşk acısını yemin ederim transfer döneminde bu forumla beraber aştım insan düşünmüyor burdayken gerçekte olan hayatını birbirinizi kırmayın futbol keyiflik bir oyun bu forumda o keyfi paylaşmak için var.

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt