Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.878
- 17.645
- 2.073
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olur öyle ya,biri bişey yazıyor ve ister istemez size söylemese bile üstünüze alınabilyosunuz bu ortamda.bi de kalabalıgız.lafın kime gittiği anlasılmıyor,hassasta olunca.asla çekinmem, zevkle de yazıyorum. Ve sabah yazdıklarımda kırdığımı düşünerek, sert çıktığımı sanarak bile özür diledim.
Sabah bir geldim postlarda oo denilmeyen kalmadı, mal olduk, aptal olduk. Sonra da empoze eden olduk.
Mal, aptal diyen kadar empoze ettiğimi düşünmüyorum kardeşim. Beğenmeyen engellesin.
Konuşup tartışmaktan ve yazılarını okuyup beğenmekten hala zevk aldığım değerli kardeşlerim de var.
Kim ne yaptığını bence biliyor.
Marcao, Bruma ve Telles’den para kazandik. Denayer ve Onyekuru’nun bonservisi bizde olsaydi onlardan da para kazanirdik. Garry Rodrigues’den para kazandik. Sevilla’nin teklifini kabul etseydik Nelsson’dan da para kazanirdik. Boey 1 sezon duzenli oynasin ondan da para kazanirsin.Bu kadar adamdan sadece marcaodan para kazanmışız yani
sana da barış kardeşime de çok teşekkür ediyorum.futbolu biliyor,detaylı yorum yapacak kadar.twitterdaki fanatik GS lı kızlar ay falcao,ay fatih hocam demekten baska bi bok bilmiyor
ben de sizleri öyle görüyorum kardeşim.olur öyle ya,biri bişey yazıyor ve ister istemez size söylemese bile üstünüze alınabilyosunuz bu ortamda.bi de kalabalıgız.lafın kime gittiği anlasılmıyor,hassasta olunca.
ben size abla,forumdakilere abi falan diyorum ama cogu zaman saygıdan.bi murat urhan,bi de ugur iz benle yasıtmıscasına konusuyorum.burda çok genc var
12'ye alıp 15'e satmak 6 ya alıp 7 ye satmak bence para kazanmak değil usta. Faize yatırsak 2 ye katlardıkMarcao, Bruma ve Telles’den para kazandik. Denayer ve Onyekuru’nun bonservisi bizde olsaydi onlardan da para kazanirdik. Garry Rodrigues’den para kazandik. Sevilla’nin teklifini kabul etseydik Nelsson’dan da para kazanirdik. Boey 1 sezon duzenli oynasin ondan da para kazanirsin.
estagfurullah : ) forumda kimse kimseyi tanımıyor ,yakınen.o yüzden de kim bilgili,kim değil tahminde bulunmak zor.görüşenler ve arkadaş olanlar vardır elbet.ama cogunluk burda zaman öldürüp,kafa dagıtıyoruzsana da barış kardeşime de çok teşekkür ediyorum.
Sizlere göre, sizler kadar bilmiyorum, detaylı araştırmıyorum, bu bir gerçek.
Hiç öyle iddiam da olmadı ama fikrim varsa bir konuda yazarım. Sizler haklı çıkarsanız hakkınızı vermekten çekinmem.
Öyle gereksiz egolarım yok. İstediğim bir adam ama yıldız ama genç olsun tırt çıkarsa da en çok eleştiren yine ben olurum.
Eski üyelerin daha aşina olması lazım tavırlarıma.
Hayır yokjalminha herkes paylsıyorda simdiye kadar bildigi tek birşey varmı
ŞL oynıcakNelsson bizden sonra Top 5 lige gitmeyi ister. Rusya ve Belcikaya sicak bakmaz
Eski meselesi kalmadı o maçın makas çok açıldı. Rangers sayesinde Cl ye gitti Celtic orda artık bir Rangers adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile degilize geldiold firm varmış
inşallah böyle de devam eder, sana da takılıyorlar misal sen de öyle alttan alan bir kardeşimizin.estagfurullah : ) forumda kimse kimseyi tanımıyor ,yakınen.o yüzden de kim bilgili,kim değil tahminde bulunmak zor.görüşenler ve arkadaş olanlar vardır elbet.ama cogunluk burda zaman öldürüp,kafa dagıtıyoruz
"Domestic transfer windows involving clubs in the UEFA Champions League group stage vary by nation. However, all clubs have to register their UEFA Champions League squads by 24:00 CET on 2 September and any subsequent transfers will not be eligible for the group stage.ŞL oynıcak
acıkcası 5 sene öncesine kadar olumsuz ve zıt yorumlara tahammülüm yoktu.forumda da çok kızıyodum,tabi 17-18dim ozaman,twitterdan futbolu takip edince yobazlasıyor insan ordaki kitle gibi.şimdi 23üm,24 e gireceğim bu kasımdaben de sizleri öyle görüyorum kardeşim.
Arada tabi ki tartışabilir, benim üzüldüğüm bile değil kızdığım nokta şu farklı da düşünsek seviye düşmemeli.
Bugün düştüğü için üzüldüm, ben kırdığımı düşünüp post girmişim, devamında gelenler bence yakışmadı.
Ben bir kafamda sizleri öyle oturtamadığım için şaşırdım. Yoksa kimse bir düşünmek zorunda değil ki.