- 18 Temmuz 2009
- 80.911
- 225.887
- 5.093
Ben de benzer beklentideyim. 3-4e Kaan alıp yerliye döndük diye kandırırlar.Devre arası Nelson satılabilir süreç aynısını gösteriyor.
Sene sonunda da para yok yeaaa diye ağlanır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de benzer beklentideyim. 3-4e Kaan alıp yerliye döndük diye kandırırlar.Devre arası Nelson satılabilir süreç aynısını gösteriyor.
muhtemelen pazartesi belli olur icardimiz ve inşallah yeni kanadımız falan
muhtemelen pazartesi belli olur icardimiz ve inşallah yeni kanadımız falan
İşte riskli olacak şekilde 3 oyuncu deneyebiliriz ne kaybederizBinde bir tutan bir örnek veriyorsun. Eljif transferini o dönemki Makedon topçu ayarladı yoksa Fenere falan gelme ihtimali yoktu.
Oyuncuyu bulup geliştiriyorlar, çat diye olmuyor onlar.
Bir de bunlara 5 sene sözleşme vermen lazım, risk yani.
Dünya zaten her şeyin farkında, direkt potansiyeli olanı kapıyorlar.
Beknaz yabanci olduğu için 18 yaşından önce sözleşme yapılamıyor o yüzden de oynayamaz şuan. Yaşını doldurdumu oynamaya kadrolara girmeye başlar.beknaz oynayabilir mi? yasindan dolayi oynayamaz gibi tartisma vardi
Alt yapıdakilere şans veririm kafama göre adam alacağıma reis.İşte riskli olacak şekilde 3 oyuncu deneyebiliriz ne kaybederiz
maçtan sonra illaki açıklamalar olucak oldu olmadı tarzında.He derlerse ki transfer zorlu bir süreç bir çok etken var falan o zaman sıkıntıpzt maç var hiçbişey olmaz artık umutsuzum gelirse icardi gelir bi
Icardi bitmiştir yaw oyuncuyla anlaştık da psgyle mi sorun yaşıyoruz. Herifler 3e 5e bakmadan herkesi gönderiyor ne uğraşacaklar. Neyi bekliyoruz o zaman. Tatillerinin bitmesini.
Keşke öyle olsa da alt yapıdakilerinin çoğunun fiziği yokAlt yapıdakilere şans veririm kafama göre adam alacağıma reis.
Ayip olmasin diye 1-2 gün önce gelirler bence.İKardi 8 Eylül’den önce gelmez tatilin sonuna kadar kullanır bu adam bunun karısı var ya bize lanet ettirecek göreceksiniz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yarisiriz. Yeter ki okan hoca eldeki oyunculardan maximumunu alsin. Tek kulvarda oynicaz. Febe avrupa git gel yapacak. Bukadar abartmayalim kadrolari. Ordan bize hangi oyunculari isterdin ve bizde fark yaratacagini inaniyorsun?Maç başlamadan söylıyım mevcut kadrolarla biz ligde uzun vadede fenerle yarısamayız. Acil transferler yapmamız gerekiyor
yarın öbürgün belki topçumuz olacak yakışmıyor bence renktaş.Irz düşmanı şerefsiz İcardi balon herif
Takim otobusundeki sofore mactan sonra beni havalimanina atsana kaptan der miİKardi 8 Eylül’den önce gelmez tatilin sonuna kadar kullanır bu adam bunun karısı var ya bize lanet ettirecek göreceksiniz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bahsettiğin adamlarda da mental yön olmuyor.Keşke öyle olsa da alt yapıdakilerinin çoğunun fiziği yok
Tudor'un kurduğu kadronun 2 sene ŞLye gidip ettirdiği zarar net 60 m euro. O adamların çoğunun son seneleri işkence geçti, geneli de bedavaya ayrıldı, geri dönüş falan olmadı. Bahsettiğin vasatlar da etken ama onların 10 tanesi 4 m euro alırken, Feg denilen herife harcadığımız para net 25 m euro, Belo da öyle etti 50 m euro. İki istikrarsız herife bağlanan kontrat bu, Feg 5 senede 6 ay oynadı, Belo da işte keyfi estikçe. Diagne, Falcao falan girmiyorum bile.
ŞL falan da hikaye. O senelerde yıllık da ufak karlar ettik ama kümülatifte zarardaydık.
Sen veya bir başkası tek derdi isimli oyuncu olan bir ton kişi var burada hatta öteye götüreyim Balonti'yi izleyen yok diyordum İcardi'yi izlemiş olan bile %10u geçmez. Yarın gelse sahada bu adam napıyor diyecekler.
Mertens'e tek laf eden oldu mu burada hayır, anlatılmaya çalışılan bu, 10 tane Mertensle de olmaz tabii ama karakterli ve disiplinli adam alacaksın alacaksan da. Hele de takımın eksiği netken hırbonun tekinin peşinde günlerini heba etmeyeceksin.