Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarisiriz. Yeter ki okan hoca eldeki oyunculardan maximumunu alsin. Tek kulvarda oynicaz. Febe avrupa git gel yapacak. Bukadar abartmayalim kadrolari. Ordan bize hangi oyunculari isterdin ve bizde fark yaratacagini inaniyorsun?
Biz 12 kişilik rotasyonla oynuyoruz onlar 20 kusur bu şekilde maratonda kalamazsın

Bahsettiğin adamlarda da mental yön olmuyor.

Yani direkt katkı alabileceğimiz u21 ihtimali bence pek kalmadı.

Fransa ikinci liginden ya da Portekiz'den belki kovalanabilir ama zor dediğim gibi.
misal imkanlar çok daha azken biz zamanında tugay gibi bülent gibi hatta suat gibi alt yapıdan sağlam topçular çıkarmış bir kulübüz.Derwal zamanında şuan çıkmamasının nedeni acaba hoca faktörü mü

O senenin ardindan turk futbol tarihinin ilk kar paylasimini yaptik
Cl geliri sayesinde

Ayriyete yonetimsel hatalardan dolayi burada ban manyagi olan benim :) yonetimlerin hatalarini soyluyordum diye antipatikde oluyorduk

Hoca haric bu sene cok dogru transferler yapiyoruz (boey sacmaligi haric)

Butceyi astigimizda yok suana kadar

Tek eksik 2-3 tane hucumcu

Icardi konusunda ise ztn diyorum %80 tutmayacak cunki statik bir topcu (cogu kisi karsi ciksada psgde izledigim icardi oyle)

Biz gecen seneden bugune takimin en yuksek maasli 8 topcusunu yolladik
Daha onlarin maas butcesini doldurmadik
Yav neyi yolladın 2sinin kontratı bitti
3ünün maaşı sana kalacak birisinin yarısı kaldı
Gomis, Muslera, PvA zaten duruyor, şu 8 iddiası da kolpa yani kusura bakma.

Kar açıkladın evet ama makyajlı bilançoydu. Cengiz geldiğindeki borç 1.2 milyardı, bıraktığında 2.7 milyardı, sadece 1 dönem zarar açıkladık o da 500 milyon lira, nasıl 1.5 milyar arttı? Hala derneğe borç üzerinden devam ediyor makyajlar.

Eleştirilmeyecek tek yönetim yok son 20 senede, belki Duygun hoca dönemi. Diğer hepsi kendi popülistlikleri yüzünden ciddi zararlara uğrattı. Buna rahmetli Cengiz ve ekibi de dahil.

misal imkanlar çok daha azken biz zamanında tugay gibi bülent gibi hatta suat gibi alt yapıdan sağlam topçular çıkarmış bir kulübüz.Derwal zamanında şuan çıkmamasının nedeni acaba hoca faktörü mü
Şans veriyorduk o zaman, son yıllarda alt yapıdan çıkarıp 10 maç oynattığımız adam bile yok. En son Ozan işte hala. Yunus bile çok az şans buldu.

Hoca konusu problem ama o kesin.

Yav neyi yolladın 2sinin kontratı bitti
3ünün maaşı sana kalacak birisinin yarısı kaldı
Gomis, Muslera, PvA zaten duruyor, şu 8 iddiası da kolpa yani kusura bakma.

Kar açıkladın evet ama makyajlı bilançoydu. Cengiz geldiğindeki borç 1.2 milyardı, bıraktığında 2.7 milyardı, sadece 1 dönem zarar açıkladık o da 500 milyon lira, nasıl 1.5 milyar arttı? Hala derneğe borç üzerinden devam ediyor makyajlar.

Eleştirilmeyecek tek yönetim yok son 20 senede, belki Duygun hoca dönemi. Diğer hepsi kendi popülistlikleri yüzünden ciddi zararlara uğrattı. Buna rahmetli Cengiz ve ekibi de dahil.

2019da dernek borcumuz bu

Screenshot_20220903_210735.webp

2020 de ise 1,05 vermisiz
2021de 1,3

Suan 2022de dursun ozbek aciklamis 1,7

Yani kar acikladigimiz donemde dernege 70 milyon tllik borc bindirmisiz

Ozamanin kuruyla 7 milyon euro
Karda yanlis hatirliyorsam 2 milyon euro aciklamasiz

Yani makyaj dedigin olay 5 ile 10 milyon euro arasi

Yonetimsel beceriksizlik olmasa futbolcu satisinda makyajsiz bir kar bu aslinda

2019da dernek borcumuz bu

Ekli dosyayı görüntüle 176504

2020 de ise 1,05 vermisiz
2021de 1,3

Suan 2022de dursun ozbek aciklamis 1,7

Yani kar acikladigimiz donemde dernege 70 milyon tllik borc bindirmisiz

Ozamanin kuruyla 7 milyon euro
Karda yanlis hatirliyorsam 2 milyon euro aciklamasiz

Yani makyaj dedigin olay 5 ile 10 milyon euro arasi

Yonetimsel beceriksizlik olmasa futbolcu satisinda makyajsiz bir kar bu aslinda
Güncel bilançoda 4.1 yükümlülük var
Gelir hatırlamıyorum.

Üstüne dernek var.

Herkes alacağını vereceğini bıraksa ne kalır muamma.

Şu an Dursun'un dediği 2.7 ama sene sonunda 3.5 falan olmas garanti gayrimenkul mevzuları olmazsa.

Nerden 1.7ye baktın bilmiyorum ama Cengiz bıraktığında 2 küsürdü o kesin. 2.7 için Burak dönemini atladım orada da 300 milyon eksi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt