Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözlesmesi bitiyor, oyuncu uzatmaya sicak bakmiyormus sanki, yerine Lacazettei getirdiler ve dogru dürüz oynatmiyorlar. Icardiye para basmak yerine Lyona cok asiri olmayan bir rakam ve+ 20% paymi önersek acaba? Herifin maasi orda 3-3,2 brütmüs.

şakkadanak açıklayacaksın bi 10 numara
ardından şakkadan bi kanat
bi u21
bi tane daha
bi tane daha
şaşıracaklar lan noluyor bunlarda para mı var diyecekler?
ertesi gün bi bek
bi Icardi

çil yavrusu gibi dağıtacaksın bunları.

:asd:

Icardi ve bir kanat forvet alalım ve bu dönemi kapatalım. Stoper olsa da olur olmasa da olur bence. Luyindama kaldığı takdirde orası için rotasyon tamam sayılır zaten.

Salı günü değil Çarşambaya kalır o iş.

Yönetici onay vermeyecek o zaman.

Sefer de ki tek sıkıntı gol atmaması değil.
40 hava topuna çıkıp 1 kez vurabilmiş,
10 ceza sahası içinde topla buluşup 9 top kaybı,
gibi korkunç kötü istatistikleri var.
Üstüne koşuları bakışı duruşu enerjisi herşeyi eksi.
Bu şekilde kötü izlenim bırakan forvet yoktu bizde hiç eskiler bilir Adrian knup diye bir forvet almıştık yıllar önce İsviçreli bakışları donukluğu performansı sefer aynı onun izinden gidiyor

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
üstte bir postta enerji konusuna ve diğer şeylere de değindim kardeşim.
Bence Seferin tarzı Elmander gibi olmaya müsait biri ama onun ne yazık ki şu ana kadar olan hali için diyorum verimsizi.
Sefer şöyle bir şey olsa var ya,tadından yenmez. Gomis, geldiğini sanırsak icardi, miço gelirse mertens hücum için işte artı olur.

Sali gunu havalimaninda Wanda Nara tezahuratlari duyar gibiyim

Siriki Dembele'yi alabiliriz bence.Menajerler bize de önermiştir kesin.Oyuncu Beşiktaş'ı reddetmiş küçük bi kulüp olduğu için büyük ihtimalle :D Biz istesek bize gelir orası kesin.Bua rada oyuncuyu izlemedim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt