Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bazen gerilince maksadını aşacak ifadeler çıkabiliyor üstat. farkında olmadan o tarz birşey olmuşsa özür dilerim üstat kusura bakma🙏
sizden de aynı şekilde @Çiğdem Gürbüz
Hiç sıkıntı yok ben sana alınmadım zaten. Tartışma benim gözümde insanların herşeyi her fikrini anlatabilmesidir. O yüzden sen fikrini bildirmişsindir bundan ne olcak ki.
Ama bazı insanlar benim dediğim dedik modunda onlara artık cevap vermemeye karar verdim. Sen iyi bir renktassin :)

Böyle biterse morutanla mohamedi göndermek net ahmakça karardı

Ins bitmez böyle
Bu ikisini geçtim bari Sekidika kalsaydı en azından son 10 dakika oyuna hızlı biri girecek diye içten içe yalandan da olsa sevinirdik.

Yok mu 1 m€'ya Fransa 2.liginde siyahi bir hızlı bir kanat alın getirin en azından maçları 0.5x hızında izleme derdinden kurtuluruz.

Keşke transferden sorumlu yönetici sen olsaydın.Keske cebinden milyon eğrileri sen verseydin.Avrupada bile.olmayan geçen sene ligi 13. Bitiren takıma forvet ve kanat dışında tüm mevzilerine oldukça başarılı transfer yapan adamı eleştirmek kusura bakmayın ama terbiyesizliktir

Joa pedro ismi seferovic kadar meşhur olmadığı için vazgeçildi biliyorsunuz değil mi ? Yıldız isim aşığı erden bey , 3 kuruş yüzünden son dakika rakibe hediye etti.Gitti kağnı seferi aldı.

Tamamen kötü niyetli ve safsata üzerine kurulu bir yaklaşım

masum görmedim pek

Joa pedro ismi seferovic kadar meşhur olmadığı için vazgeçildi biliyorsunuz değil mi ? Yıldız isim aşığı erden bey , 3 kuruş yüzünden son dakika rakibe hediye etti.Gitti kağnı seferi aldı.

Tamamen kötü niyetli ve safsata üzerine kurulu bir yaklaşım

masum görmedim pek
Safsata :d
Ahmet masum değiliz hiçbirimiz ahmeet :d

HY: "Icardi'nin yanına Okan hocanın istediği tarz 1 tane daha forvet transferi düşünülüyor."
Gelecek sene Sefer, İcardi, Gomis olmayacağı için acaba gelecek seneye de hazırlık ucuza u21 bir yabancı mı 1-2 milyon bonservis, 400-500 maaşa acaba pek sanmıyorum ama u21 biri sol bek biri de forvet olabilir sonuncuda Beknaz'a ayrılacaktır.

Allahim lütfen olsun depay

baby_1f476 (1).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt