Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Herkes öyle reis, tüm kulüpler menajer kucağındaBunlar hep önermeyle trans yapıyor herhal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes öyle reis, tüm kulüpler menajer kucağındaBunlar hep önermeyle trans yapıyor herhal
girmiş. ben 2.yarıyı izleyemedim dışarda işim vardı.Harit oyuna girdi mi gormedim
@Hayri Cund suan pringles yiyor
lan o degilde millet çok aç lan.werghost kafa ilen gol atıyor.övgüler övgüler övgüler.pedro önüne dusen topa guzel vuruyor.övgüler övgüler övgülerBilmiom ama olması lazım gibi benficada oynamadığı içinDevre arası olmadan 2 takıma transfer olunuyormuydu
konumu değiştir reis
lan o degilde millet çok aç lan.werghost kafa ilen gol atıyor.övgüler övgüler övgüler.pedro önüne dusen topa guzel vuruyor.övgüler övgüler övgüler
eskiden böyle değildi ya.sow röveşata ile atıyodu,almeida kaç tane kafa golü attı.olcay şahan malı bile jeneriklik goller atıyodu.neden bu kadar sanki GS için imkansızmıs,hiç gol görmemiş gibi davranıyosunuz

Zor. Cunku uygun oyuncu yok.stoperi yerli yapmayı düşünürken acaba hiç kaleyi yerli yapsak mi diye geçti mi akıllarından. Bu kadar zor olmamalı ya
Devre arası olmadan 2 takıma transfer olunuyormuydu
lan o degilde millet çok aç lan.werghost kafa ilen gol atıyor.övgüler övgüler övgüler.pedro önüne dusen topa guzel vuruyor.övgüler övgüler övgüler
eskiden böyle değildi ya.sow röveşata ile atıyodu,almeida kaç tane kafa golü attı.olcay şahan malı bile jeneriklik goller atıyodu.neden bu kadar sanki GS için imkansızmıs,hiç gol görmemiş gibi davranıyosunuz
Alkolik mizah peşinde.Devre arası olmadan 2 takıma transfer olunuyormuydu
Basari dedigin nedirki gulumYeni nesil Galatasaray taraftarı başarısız dönemlere pek aşina değil.3 yıl şampiyon olamadık ayarlarımız bozuldu biraz,sabır azaldı.
okan'ı koysunlar üstad bazı maçlarda. cümle içinde dahi geçmedi Okan Kocuk ismi yav. Sene sonu sözleşmesi de bitecek, bi Batuhan kalacak elde.Zor. Cunku uygun oyuncu yok.
gün sonu z raporunu alınca bu hiddete ne gerek var diye kendini sorguluyor insan(bolca pişmanlık)Siz buranın eski üyelerindensiniz Sami kardeşim.
Arada olur öyle şeyler. Bizim de oluyor, hatalı sözler ağzımızdan, elimizden çıkıyordur.
Önemli olan bu erdemliliği gösterebilmek de. Siz de ona sahipmişsiniz.
Teşekkür ediyorum, ben de haddimi aştıysam özür dilerim.