Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KT TN 21 !

1662243517235.webp

gün sonu z raporunu alınca bu hiddete ne gerek var diye kendini sorguluyor insan(bolca pişmanlık) :) teşekkür/rica eder iyi forumlar dilerim🙏
olsun kardeşim, hata da bizlere mahsus değil mi, benim de sert çıkışlarım oluyor.
Olmuştur. Sonra ben de zaten genelde öyle yazdığımda diyorum, yanlış yaptım.
Dan dan girdim, normalde desem insanlar anlar. Ama biraz da yapım herhalde bu.
Bazen insanlara yazılarımın verdiği şey de bu, kavga çıkartmak gibi.
En son isteyeceğim şey. Bir düşünmeyebiliriz. Bu bizi hep diyorum bir adım ileri götürür.
Ama bazı şeyleri de harbiden ölüm kalım meselesi gibi yapıyoruz ya, vallahi boş bakın.
Sabah da dedim, çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorum. Hep geçmişe sarıyorum ve bir pişmanlık yakalıyor beni.
Daha fazla gezip tozsam yiyip içip biraz da kendimi düşünüp değer verip anlık yaşasaydım, yaşasaydık diyorum.
Hani böyle şeyler olsa bile birbirimizi kırmayalım demem o ki. Hastalık var, ölüm var, sabaha çıkmamak var.
Değer mi, değmez. Keyif alalım. Şu transferlerin yine gecikmesi bizi gerdi. Hep ondan.
Yoksa genç biri gelip gol atsa, tutsa ben sevinmeyecek miyim deli gibi sevinirim.
İcardi gelip çoşsa sen sevinmeyecek misin, deli gibi sevinirsin.
Ortak nokta birken aksi zor, isimler önemsiz.

Emin'i, Metehan'ı kullansak 1-2 sene içinde 10m Euro üzerine Avrupa'ya göndeririz. Kendi değerlerimize öncelik vermemiz gerekiyor yerli oyuncu konusunda.
Benim eskiden beri takıldığım bir konudur. Altyapıdan direkt 11 oyuncusu çıkarmak zorunda da değiliz. 10 senede 1 yıldız çıkarmaktansa her sezon kadroda sırıtmayacak 1-2 oyuncu çıkarabilmek daha değerli bence. Sırf yerli diye abuk subuk adamlara para döktük yıllarca. Hazır oyuncu almak her daim daha kolaydı tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt