Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu pau kanat mı, forvet mi ya...Bir de satın mı, kiralık mı.
Olayı kaçırdık. Nasıl biri.

Paulinho iyi adamdır bu saatten sonra daha iyisi gelmez hem 22 yaşında tekrar piyasaya surersin talipleri olur, sakatlanmasa buralarla adı bile geçmezdi zaten TR ligine defosuz oyuncu alamaz artık Türk takımları

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
üstat brekaloya ne diyorsun. hemen hemen aynı şartlarda hatta daha da dusuk paralara çıkarabiliriz sözleşmesinin son senesi.
Geçen sene torinoda denk geldikçe izledim(almanyada da izlemiştim weghorstla birlikte ama aklımda kalmamış o performansı). çıtı pıtı fiziği ve driplingi bazen fazla zorlaması dışında iyiydi torinoda. ince bilekleri ve oyun görüşünü beğenmiştim(derin topları özellikle) ne diyorsun iş yapar mı bizde

Kanat. İyiydi. 2020-21 sezonunu sakat geçirdi. Bağlar koptu.
Sakatlığı üzdü. Umarım daha iyidir.
Genç de. Bence makul fiyata niye olmasın ki.
Bugün Benfica bile misal Draxler aldı. Büyük risk ama bazen bunları da alacaksın.
Ona buna burun kıvıracak noktayı geçtik, süre açısından.
Bir sıkıntı olmayacaksa gelsin. İnşallah ama hazır olur iyi kötü, yoksa bizimkiler yer, yer.

üstat brekaloya ne diyorsun. hemen hemen aynı şartlarda hatta daha da dusuk paralara çıkarabiliriz sözleşmesinin son senesi. almanyada da izlemiştim weghorstla birlikte ama aklımda kalmamış o performansı . geçen sene torinoda denk geldikçe izledim. çıtı pıtı fiziği ve driplingi bazen fazla zorlaması dışında iyiydi torinoda. ince bilekleri ve oyun görüşünü beğenmiştim(derin topları özellikle) ne diyorsun iş yapar mı bizde
Hırvat oyuncular bu ligi seçmez renktas bir sene daha bekler sözleşmesi bitince Avrupa'nın iyi liglerinden birine sözleşme yapar oyunculuk olarak Brekalo iyi adamdır teknik bir kanat oyuncusu

jk dedikodusu transfermarkette önde görünüyor.
Bu gereksizler yine çalım ayağına böyle bir şey yapmasın.
Dikkatli olmakta da fayda var, yabancı kişiler demiş gerçi ama...
Onlara da önerilmiş de, bu bizle kafayı yemiş camiaya da dikkat edelim......

Sakatlığı üzdü. Umarım daha iyidir.
Genç de. Bence makul fiyata niye olmasın ki.
Bugün Benfica bile misal Draxler aldı. Büyük risk ama bazen bunları da alacaksın.
Ona buna burun kıvıracak noktayı geçtik, süre açısından.
Bir sıkıntı olmayacaksa gelsin. İnşallah ama hazır olur iyi kötü, yoksa bizimkiler yer, yer.
Bağ sakatlıklarından sonra eskisi gibi olmak çok zor oluyor. Potansiyeli çok yüksek aslında.

Ama geçen gün forumda biri yazmıştı, illa Brezilya'ya döncem diye bir takıntısı var. Avrupada durmak istemiyor gibilerinden.

Bağ sakatlıklarından sonra eskisi gibi olmak çok zor oluyor. Potansiyeli çok yüksek aslında.

Ama geçen gün forumda biri yazmıştı, illa Brezilya'ya döncem diye bir takıntısı var. Avrupada durmak istemiyor gibilerinden.
evet, ondan üzüldüm zaten, baktım yaşı da 22.
yoksa 36 milyonluk bir beklentisi olan oyuncu imiş.
Kısaca bir göz attım da istatistiklere. Umarım doğru iş yaparız, ne o ne biz kaybedelim.

Onu demeyen brezilyalı top kulüplerde oynuyordur digerlerinin hep aklında brezilya var. Bunlar faveladan gelen adamlar, bunları gettodan çıkarsan da gettoyu içlerinden çıkaramıyorsun. En büyük yıldızları Neymar her fırsatta kaçıp gidiyor gerisini sen düşün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt