Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paulinhoyu alıp gelin forvette de oynuyor duruma göre hucumun her bölgesinde oynayabiliyor. Sudamericana kupasında 2018 de izlemiştim ilk o dönem Antony gibi scoutlarin göz hapsinde olan bir oyuncuydu bir olmasa bile ikinci tercih olarak her türlü alınabilecek çok kıymetli bir yetenekti, Leverkusende süre alıp faydalı da oluyordu bağlar gidince kayış koptu adamda, onu tekrar futbolcu olduğuna çok yetenekli olduğuna ikna etmek lazım

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

PC’de video izliyordum babam odaya girdi apar topar üstümü toplandım.

Geçti sandalyeye oturdu. Hem depay hem icardi yetişmez eğer illa biri gelecekse bu depay olmalı dedi.

Su gibi terlemiştim ondan ancak evet baba diyebildim ama adam haklı depay bizim ihtiyacımız olan gol yükünü rahatlıkla çekebilir.

Geçti sandalyeye oturdu. Hem depay hem icardi yetişmez eğer illa biri gelecekse bu depay olmalı dedi.

Su gibi terlemiştim ondan ancak evet baba diyebildim ama adam haklı depay bizim ihtiyacımız olan gol yükünü rahatlıkla çekebilir.
Belli ki sizin evde de anlık üretim yükünü sen üstlenmişin sanal ortamda bile olsa renktas bugünlük eline genelde de beline kuvvet

Paulinhoyu alıp gelin forvette de oynuyor duruma göre hucumun her bölgesinde oynayabiliyor. Sudamericana kupasında 2018 de izlemiştim ilk o dönem Antony gibi scoutlarin göz hapsinde olan bir oyuncuydu bir olmasa bile ikinci tercih olarak her türlü alınabilecek çok kıymetli bir yetenekti, Leverkusende süre alıp faydalı da oluyordu bağlar gidince kayış koptu adamda, onu tekrar futbolcu olduğuna çok yetenekli olduğuna ikna etmek lazım

Büyük yetenek. Ayrıca şöyle de bir video paylaşmıştı zamanında Leverkusen, nasıl bir mental yorgunluktan ve zorluktan geçtiğini daha iyi anlayabilirsiniz. İngilizce altyazı mevcut;

Icardi ile birlikte en az bir kişinin daha geleceği haberleri keyif yükselten cinsten. Umarım o diğer kişi kanat olur da bir deliğimizi daha kapatırız. Bir uçakla iki büyük dertten kurtulmuş oluruz. Ama keşke Evander ya da o mevkide oymayacak başka biri de gelse. Hem Mertens'i hem de transfer edilecek topçuyu değiştire değiştire oynatırız orada.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

21-22 sezonu PSG maclarini takip eden oldu mu? Icardi icin o sezonun bir duzenleme videosunu buldum. Izledikten sonra neden kadroda tutmak istemediklerini anlar gibi oldum. Bu kadar dustu mu yoksa en kotu anlarini falan mi koymuslar adamin?

21-22 sezonu PSG maclarini takip eden oldu mu? Icardi icin o sezonun bir duzenleme videosunu buldum. Izledikten sonra neden kadroda tutmak istemediklerini anlar gibi oldum. Bu kadar dustu mu yoksa en kotu anlarini falan mi koymuslar adamin?

Gayet normal bi gol kacirma derlemesi.
Ronaldo messiden de böyle video yapmak mümkün. Takma bence Bunu.Emin ok icardi oynamak icin gelir ise ligi donunda sallar ve jardel / gomis den sonra bize gelen en iyi golcü olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt