Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Kaan Ayhan transferinden cidden bıktım ya her transfer dönemi sürekli gündemde ve hiçbir zaman gelmiyor, Bari başka bir Türk takımı falan alsa da bitse bu mevzu. Bu kadar abartılacak ve sürekli uğraşılacak bir oyuncu falan olduğunu hiç düşünmüyorum. Açıkçası Abdülkerim'den daha iyi olduğunu düşünmüyorum yedek için alınacaksa da Emin ve Metehan var şu anda hala Luyindama da kadroda. Kanat transferini yapmayıp Kaan Ayhan alırsak saçmalığın daniskası olur cidden.
Kaan Ayhan 'i alırsak Bayern Münih mantığı ile alırız.Yerli matematiği nedeniyle BJK,FB ve TS 'ye de lazım.Özellikle BJK'yi direkt devre dışı bırakırız.Tutarsa Nelson 'un da olası devre arası satışı sonrası takımda direkt oynar.Bizim de yerli olayı çözümlenir.

Lan Jalminha Nelssonu kim alacak? Gidecegi liglerin transfer dönemleri kapali. Adam kötü lige anca SL oynamak icin giderdi ama o opsiyonda yok.

Lan Jalminha Nelssonu kim alacak? Gidecegi liglerin transfer dönemleri kapali. Adam kötü lige anca SL oynamak icin giderdi ama o opsiyonda yok.
Nelsonu satıp iki yerli stopere dönmekte büyük hata. Yine hatalı işler yapıyoruz. Kaan- Abdül falan yetetli olmaz, savunmada yabancı aklı olması lazım, savunmayıda batırmaya and içmişler.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bune abi ne kadar fırsat kanat var ise cl listesine yzılmış ya listeden adamları çekip çıkarcaklar ya da ıskartalara yönelicez ya da hiç transfer yapmica
rusyadan çıkmak isteyen topçular varsa orada bir fırsat oluşabilir. onun dışında zor görüyorum transferi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Büyük hata olur. Cümle alem biliyor ki önümüzdeki yıl bu yerli kuralı kalkacak. Yerli genç stoper elimizde zaten mevcut, koy oynasın gerektiğinde. Çalım atan hızlı kanat nerede yahu.

Depay xavinin planlarinda yok,clye yazilsada.moura ve gil'de contenin planlarında yok,avrupaya yazilsalarda.laf olsun diye yaziyo adamlar iste,alici cikmamis,transferleri olmamis su ana kadar.ne yapsinlar yazmayıp.gelson martins icinde gecerli aynisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt