- 4 Ağustos 2009
- 90.359
- 71.336
- 5.188
Senede 10 macta Kaan ayhan kadar oynayacak genco cikartamiyorsak alt yapıyı kapatmak icin neyi bekliyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
barçada kalacağını açıkladıYazilsin
Italyan basini yaziyo,gundemdeyse bende konuşurumbarçada kalacağını açıkladı
cl listesine yazıldı
hala depay mı bekleyeceğiz_?
O paralara bulacağın gurbetçi bizim altyapı oyuncularımızın çeyreği etmez. Emin'i, Metehan'ı, Özgür Baran'ı, Hamza'yı, Beknaz'ı oynatırız daha iyi para harcamaktansa..Belki yabanci siniri kalkacak. Ben olsam simdi anca 200-400 bin € maas kabul edecek bir genc gurbetci getirirdim. Kaan, Cengiz falan öylesine harcanmis para olur.
cok farkli bir sakatlik gorme kusuruna yol acip acmamasi ve agri hissiyatina bagli ameliyat gerektirecek derecede bir kirik mi yoksa konzervatif tedavi ile mi takip edildi bircok faktor var.futbola dönüş süresi?
Jordi alba, pique, pena falan varken forma bulamaz. Mecbur gelecek.barçada kalacağını açıkladı
cl listesine yazıldı
hala depay mı bekleyeceğiz_?
hamza kendi kariyerini cop eden bir adamHamza Hamzaoğlu: "'Sözleşmesi otomatik uzayınca Umut Bulut'a aşırı bir tepki oluştu. Umut resmen gözlerinden yaş gelerek 'Hocam ben bu kulübe ne yaptım? Her şeyimle mücadele ediyorum." dedi. 'Sen işine bak doğru yoldasın' dedim."
nevzAT
Zevk mi aliyondepay da cl listesine yazılmış
nevzAT
harikasınJordi alba, pique, pena falan varken forma bulamaz. Mecbur gelecek.