Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paulinho’nun 1 yil sozlesmesi kalmis. Brezilya’da oynarken wonderkid deniliyordu. Leverkusen’de beklenilen patlamayi yapamamis.

Cengiz mutsuz haberi mi çıkmış tudorla anlaşamamış mı hemen saldıralım aa red yedik
Çağlar oynatılmıyor muymuş hemen yoklayalım aa hem oyuncudan hem kulüpten red yedik

Başka kim var başka kim var aa Kaan Ayhan vardı kulüpten sürekli red yedik ama bir kez daha red yiyelim

ne yapsak ne yapsak, bize avrupada transfer dönemi bitince kolay transferler yaparsınız demişlerdi niye böyle oldu ya

dur bakalım piyasası olan, kadroda düşünülen, avrupa listelerine yazılan başka zor isimlere gidelim en fazla red yeriz

kanat nerede laaaaayyynnn

1662290157472.webp

bu sosyal medya ve yeni taraftar profili(tüketip yok eden) her yerde problem. bize özgü bir şey değil. twitterı redditti kurcalarsınız görürsünüz. en güncel örneği bamba dieng. bamba diengi listeye yazmadı diye tudora ırkçı demiş bazı salaklar...
yaw dünyanın her yerinde aynı bu iş instagram amelelerini dikkate alıp anlam yüklemek saçmalık

Şu Kaan Ayhan transferinden cidden bıktım ya her transfer dönemi sürekli gündemde ve hiçbir zaman gelmiyor, Bari başka bir Türk takımı falan alsa da bitse bu mevzu. Bu kadar abartılacak ve sürekli uğraşılacak bir oyuncu falan olduğunu hiç düşünmüyorum. Açıkçası Abdülkerim'den daha iyi olduğunu düşünmüyorum yedek için alınacaksa da Emin ve Metehan var şu anda hala Luyindama da kadroda. Kanat transferini yapmayıp Kaan Ayhan alırsak saçmalığın daniskası olur cidden.

Kaan ayhan sagbeki,stoperi ve ortasahayi yedekler.iyi transfer olur bence.boylelikle luyindama belcika yaparsa 1 de ofansif ortsaha firsati dogar

Depay dun oyuna dahi girmedi.zaten ansu fati,ferran torres,sergi roberto,kessie,frenki de jongdan sira gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt