Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anadolu kuluplerinden hangi yabanci kanat oyuncusunun transfer edilmesini isterdiniz?

In Turchia il mercato è ancora aperto e il Galatasaray dopo Mertens e Torreira studia un altro importante doppio colpo.

Il primo nome della lista è Mauro Icardi. Fuori dal progetto Psg, l’argentino potrebbe provare una nuova esperienza anche per provare a convincere Scaloni per il Mondiale. La società ha offerto 3 milioni netti di ingaggio all’attaccante che ora deve rispondere all’offerta. L’altra pista dei turchi si chiama Depay in uscita dal Barcellona e cercato anche dalla Juventus nel mercato estivo. Lo riporta SportMediaset.

Türkiye'de piyasa hala açık ve Galatasaray, Mertens ve Torreira'dan sonra bir başka önemli çifte vuruş üzerinde çalışıyor.

Listedeki ilk isim Mauro Icardi. PSG projesinin dışında Arjantinli, Scaloni'yi Dünya Kupası için ikna etmeye çalışmak için yeni bir deneyim deneyebilir. Şirket, şimdi teklife yanıt vermesi gereken saldırgana 3 milyon net maaş teklif etti. Barcelona'dan çıkan ve Juventus'un yaz transfer pazarında da aradığı diğer Türk pisti Depay.

SportMediaset bunu bildiriyor.

Reis şu cümleyi kurmak için gerçekten kafanın güzel olması lazım.

Evet taraftar konusundada bir bakıma haklısın sizin gibi herşeyi körü körüne savunmayan taraftara ihtiyaç var.Aksi taktirde bizden hiçbir halt olmaz.Başımıza daha çok beceriksiz yöneticiler gelir.
Ben Twitter ve Instagram'daki kitleyi kastediyorum dostum. Her futbolcunun sosyal medya hesaplarını spamleyen, yalan haberler üzerine örgütlenip gündem oluşturan garip garip kitleler var. 10 tane saçma fikirden buluşan insan otorite gibi hareket başlatma kafasına giriyor sosyal medyada. Ve bu kitlelerin farkında olan basın da onları avlamak için sürekli algı furyası oluşturuyor.

Ne versen yiyen bir Türk futbol kitlesi var. Sadece Galatasaray özelinde bir durum değil.

3 mevki disinda tum takim degisti olumlu bir transfer donemi oldu yeterli olacak mi gorecegiz ( keremin yerine de adam alinacagini varsayarak konusuyorum )

Transferleri son güne birakirsan böyle ortada kalirsin, hani avrupada transfer dönemi kapatildi nerde anlasilan oyuncular? Belliki bunlar icardi sov transferi disinda kimseyle görüsmemis, son gün nasil olsa menajerler bize bol bol oyuncu önerir onlardan birini aliriz kafasi ile bir aydir bekliyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt