- 17 Eylül 2018
- 20.549
- 23.450
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
degilimsen mısın
Nice mi dedi yoksa gazeteciler mi? Daha ucuza almak istediklerine gore 2 - 3 yas daha buyuk diye dusundum. Gerci Fransa dogumlu mu bilmiyorumdizinde problem var diyorlardı
saka saka.
Nice mi dedi yoksa gazeteciler mi? Daha ucuza almak istediklerine gore 2 - 3 yas daha buyuk diye dusundum. Gerci Fransa dogumlu mu bilmiyorum
Ben Twitter ve Instagram'daki kitleyi kastediyorum dostum. Her futbolcunun sosyal medya hesaplarını spamleyen, yalan haberler üzerine örgütlenip gündem oluşturan garip garip kitleler var. 10 tane saçma fikirden buluşan insan otorite gibi hareket başlatma kafasına giriyor sosyal medyada. Ve bu kitlelerin farkında olan basın da onları avlamak için sürekli algı furyası oluşturuyor.Reis şu cümleyi kurmak için gerçekten kafanın güzel olması lazım.
Evet taraftar konusundada bir bakıma haklısın sizin gibi herşeyi körü körüne savunmayan taraftara ihtiyaç var.Aksi taktirde bizden hiçbir halt olmaz.Başımıza daha çok beceriksiz yöneticiler gelir.
dedikodusu çıkan isimleri eleyelim diye attım üstat sonra boşa bekliyoruz keriz gibi
atladığım bir isim var mı