Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelson martinsi almak icin ugrassak keske.herife sure vermiyolar.avrupa listesine yazilmasi da önemsiz

Belki yabanci siniri kalkacak. Ben olsam simdi anca 200-400 bin € maas kabul edecek bir genc gurbetci getirirdim. Kaan, Cengiz falan öylesine harcanmis para olur.
O paralara bulacağın gurbetçi bizim altyapı oyuncularımızın çeyreği etmez. Emin'i, Metehan'ı, Özgür Baran'ı, Hamza'yı, Beknaz'ı oynatırız daha iyi para harcamaktansa..

Hamza Hamzaoğlu: "'Sözleşmesi otomatik uzayınca Umut Bulut'a aşırı bir tepki oluştu. Umut resmen gözlerinden yaş gelerek 'Hocam ben bu kulübe ne yaptım? Her şeyimle mücadele ediyorum." dedi. 'Sen işine bak doğru yoldasın' dedim."

nevzatın kankisi

1662290647618.webp

Hamza Hamzaoğlu: "'Sözleşmesi otomatik uzayınca Umut Bulut'a aşırı bir tepki oluştu. Umut resmen gözlerinden yaş gelerek 'Hocam ben bu kulübe ne yaptım? Her şeyimle mücadele ediyorum." dedi. 'Sen işine bak doğru yoldasın' dedim."
hamza kendi kariyerini cop eden bir adam

muhabirler mertens-torreira transfeleri gerçekleştiğinden beri beklentiyi yükseltiyorlar. gün sonunda bu beklentinin altında kalacak her transferin taraftarda kredisi azalır. yanlış yapılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt