Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene Leverkusen de daha ürkek oynuyordu çok normal adamın bağlar gitmişti ama bunu aşmıştır baya zaman geçti Almanya'da iyi bir kamp dönemi geçirmiştir, yetenekleri elit seviye oyuncu vaadediyordu, hala daha yaşı baya genç alınacaksa böyle risk alınsın form tutarsa stada onu izlemeye giden bir hayran grubu ve Twitter'da her hafta resital videoları olur

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok güzel açıklamışsın. Kesinlikle katılıyorum, güzel bir transfer olur, bonservisiyle alabilsek çok daha güzel olur

A Spor'da Adana Demirspor Başkan'ı Sportif Direktörleri'nin daha önce de Galatasaray'da görev aldığını söyleyince baktım doğruymuş yav :D
1579484548647
@Hayri Cund

Hayla kanat gelmedi demek haa? Işimiz zor olur gelmezse

Bu arada çağlari caglar diye yazanlari okuyunca hep cagliari diye okuyorum

Çağlar seneye Atletico yapacak

Yeni sözleşme imzalamazsa bedava gidecek

kiralamazlar

Çağların seneye bir takimla anlaştığı kesin muhtemelen biz gedson isimdeki rize gibi paravan olucaz 1 sene bizde oynayacak 1-2 milyon artık ne bonservis vereceksek onlar bize öder diğer sene

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rıdvan Dilmen dünkü programda söyledi menejeri ile konuştum kesin bilgi Atletico Madrid ile sene sonu için anlaşmış dedi.Kendisi oynamak için gelmek ister ama kulübü zaten sözleşme uzatmadı diye oynatmıyor, gönderir mi bilmem.

Çağlar gelirse hoca Abdulkerimi sol bek yapar ve top teknigi de müsait sol bekte oynayan stoper arıyorlardi elindekini kullanır pva ya tamah etmezsin
3'lüye kırılan bir 4'lü oynamaksa fikir olur. Ancak burada sol kanatta defansif yönü de olan atlet biri tercih edilmesi gerekir. Kerem oynarsa koridor olur mesela. Atletik ve çabuk bir adam değil Abdülkerim. Çağlar bu konuda daha iyi. Teknik olarak da Abdülkerim çok daha iyi.

Hala caglar diyorsunuz ya, siz akillanmazsiniz yeminlen.

Surekli isim isitip onunuze koyiyorlar etkilesim fahiseleride twitterda bunu kullanip etkilesim kasiyorlar.

Dün gece çok ıslak bir rüya gördüm Gaziantep'e 12 atıyorduk. Attıkça orgazm alıyordu taraftar. Güzel bir şeydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt