Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor baba bize dargın diye algiladim
Tudore'un gönderdiği tüm isimlerin çöp olduğu çıktı Fener'e gönderdiği eleman dahil.Birisi zaten sağlık testini geçemedi(Dieng), diğerlerine de doğru dürüst talip çıkmadı.Cengiz ve Payet de takım temposunu düşürdüğü için oynatmıyor, haklı olduğunu gördük ki aynı bizdeki gibi 6 galibiyet 1 beraberlik ile başladı sezona.Sonucta Tudor Hocam'in istemediği,oynatmadigi adama şüpheyle bakarım.İstemem takımıma,yakistiramam.

Tudore'un gönderdiği tüm isimlerin çöp olduğu çıktı Fener'e gönderdiği eleman dahil.Birisi zaten sağlık testini geçemedi(Dieng), diğerlerine de doğru dürüst talip çıkmadı.Cengiz ve Payet de takım temposunu düşürdüğü için oynatmıyor, haklı olduğunu gördük ki aynı bizdeki gibi 6 galibiyet 1 beraberlik ile başladı sezona.Sonucta Tudor Hocam'in istemediği,oynatmadigi adama şüpheyle bakarım.İstemem takımıma,yakistiramam.

Adami bildigin yedik. Ha bizde mükemmel bir performans sergilemedi. Derbilerde falan sahadan siliniyorduk. Ama ayriligi boyle olmamaliydi. Fatih hocam için hep birileri feda edildi. Lucescu, Tudor

Erden Timur hedefe 20 ok attı ama hiçbiri hedefi bulmadı mı acaba?

Marcaonun parasi Torreira ve Mertense yetti. Daha ne bekliyorsunuz ki? Cengiz de oldugu gibi Basaksehiri ihya etmesini mi? Belliki para suyunu cekmis

Seleznov gelse bari

17798 (9).webp

Biriniz soylesin 15.000 mesajda rutbe degisiyor mu? Ona gore oraya buraya laf atacagim bugun son 600 mesaj

Lucas CL listesine yazıldı. Onun dışında elle tutulur başka yedek kanat da yok. Gelmesi imkansız.

Hala hareketlilik başlamadı. Uçakların en son güne kalması da yetişmeme riski doğuruyor.

Ya 7'sinde falan Eyüpspor gibi zincirleme transfer açıklaması yapacağız ya da bazı hedefler hüsranla sonuçlanacak. Şimdiden "Ocak ayına kaldı" lafları dillendirilmeye başlanmış.

Bizle ismi geçen paulinho kerem tarzı bir kanat mı yani alıp içeri giren mi yoksa çizgide mi oynuyor daha çok ? Alsak fark yaratır mı hücumda?

Çağlar falan gereksiz hamle. Geleceğini de sanmıyorum. İcardi geldi gözüyle bakıyorum. Lütfen artık top tekniği Onyekuru'dan az fazla olan fuleli bir kanat. Defansif adam bakmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt