Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okay bana göre taylandan berkandan daha kötü durumda.Umut Bozok o rakamlar ile almazdım bende.Yerli rotasyon olarak rakiplerden iyi durumdayız ayrıca.

Çilek ile alakalı yazdıklarına katılıyorum isim olsunda ne olursa olsun mantığı çok yanlış.
Kulübü, talep ettiği bonservis bedelini 4 milyona filan düşürse, Kaan Ayhan' ı yapıştıracak bizim yöneticiler ki hem önlibero, hem de stoper olarak net Okay' ı tercih ederim. Sağbekte rotasyona katılmasına pek ihtiyaç kalmadığını umuyorum, Dubois farklı seviye oyuncu...

Umut Bozok da alınabilecek tek yerli forvet oyuncusuydu muhtemelen. Yaşı uygun, sakatlık problemi olmayan, karakteri düzgün, dsiplinli bir oyuncu. Ligde yaptığı istatistik de yabana atılır cisten değil. Daha ne olması lazımdı sence? O istatistikleri Ligue 1 de yapsa ağzının suyu akarak izler, hayal dahi edemezdin. Tıpkı Okay TS dan La Liga' ya gittiğinde olduğu gibi...

Yerli statüsündeki her futbolcunun ezbere hakir görülmesini can sıkıcı buluyorum. Sanki yabancı futbolcuların en iyilerini, en formda zamanlarında alma şansımız varmış gibi?!..Ben dahil, 35 yaşındaki Mertens' n 4 milyon maaşla transfer edilmesinden mutluluk duyuyoruz!..

Yunus emre bey demisken efsanevi assuncao yorumunu yadedelim.

Screenshot_2022-09-04-18-49-16-755_com.android.chrome.webp

Icardi Miamiye gitmeyi istiyorsa sözlesmesini fesih etmeli. Buna PSG anca 2 senelik maasini birakirsa evet der herhalde.

Edit: Arjantinin transfer dönemi zaten kapalmadi mi?

Icardi geldi artik,sacmalamayi kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt