Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLS ve Arjantin için transfer sezonu kapanalı 1 ay olmuş. Serbest statü oyunculara imza attırabiliyorlardı ama onun da tarihi geçmiş galiba

Haberde bile Miami tatilini transfere bağlamışlar ama adam orada eşinin marka açılışı için bulunuyor

Arajantinde transfer donemi kapanmis.usturuplu sallasinlar bari

MLS ve Arjantin için transfer sezonu kapanalı 1 ay olmuş. Serbest statü oyunculara imza attırabiliyorlardı ama onun da tarihi geçmiş galiba

Haberde bile Miami tatilini transfere bağlamışlar ama adam orada eşinin marka açılışı için bulunuyor

Noktayi koymus oldun böylelikle

Evet yanlis anonsmus.haber koyarken araştırın

Cok mu seviyorsun icardini

Kulübü, talep ettiği bonservis bedelini 4 milyona filan düşürse, Kaan Ayhan' ı yapıştıracak bizim yöneticiler ki hem önlibero, hem de stoper olarak net Okay' ı tercih ederim. Sağbekte rotasyona katılmasına pek ihtiyaç kalmadığını umuyorum, Dubois farklı seviye oyuncu...

Umut Bozok da alınabilecek tek yerli forvet oyuncusuydu muhtemelen. Yaşı uygun, sakatlık problemi olmayan, karakteri düzgün, dsiplinli bir oyuncu. Ligde yaptığı istatistik de yabana atılır cisten değil. Daha ne olması lazımdı sence? O istatistikleri Ligue 1 de yapsa ağzının suyu akarak izler, hayal dahi edemezdin. Tıpkı Okay TS dan La Liga' ya gittiğinde olduğu gibi...

Yerli statüsündeki her futbolcunun ezbere hakir görülmesini can sıkıcı buluyorum. Sanki yabancı futbolcuların en iyilerini, en formda zamanlarında alma şansımız varmış gibi?!..Ben dahil, 35 yaşındaki Mertens' n 4 milyon maaşla transfer edilmesinden mutluluk duyuyoruz!..
Ben 3 yerli işinin önümüzde ki yaz biteceğini düşünüyorum,bu bakımdan yerliye yatırım yapılmasını istemiyorum.Olursa fark yaratabilecek Çağlar veya Cengiz olabilir belki oda yabancı serbest olsada onlar oynar zaten o bakımdan isterim.

Ben yerli rotasyon sorunumuz olmadığını düşünüyorum çok fazla.Çok sıkışırsak kaleye Okan geçer yine hallederiz, bu kadar ölüm kalım meselesi değil zaten 3 oyuncu.Bu bağlamda oyunculara yerli yabancı değil kalite olarak bakıyorum bir tarafta İcardi bir tarafta Umut Bozok 1 milyon farkı var maliyet olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt