- 17 Eylül 2018
- 20.556
- 23.463
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Noktayi koymus oldun böylelikleMLS ve Arjantin için transfer sezonu kapanalı 1 ay olmuş. Serbest statü oyunculara imza attırabiliyorlardı ama onun da tarihi geçmiş galiba
Haberde bile Miami tatilini transfere bağlamışlar ama adam orada eşinin marka açılışı için bulunuyor
![]()
Icardi è in vacanza o sta trattando il suo futuro? Scenario a sorpresa - CalcioMercato.it
Calciomercato, il futuro di Mauro Icardi è ancora un enigma tutto da sciogliere: le ultime sul futuro del bomber argentino.www.calciomercato.it
Cok mu seviyorsun icardiniMLS ve Arjantin için transfer sezonu kapanalı 1 ay olmuş. Serbest statü oyunculara imza attırabiliyorlardı ama onun da tarihi geçmiş galiba
Haberde bile Miami tatilini transfere bağlamışlar ama adam orada eşinin marka açılışı için bulunuyor
![]()
Icardi è in vacanza o sta trattando il suo futuro? Scenario a sorpresa - CalcioMercato.it
Calciomercato, il futuro di Mauro Icardi è ancora un enigma tutto da sciogliere: le ultime sul futuro del bomber argentino.www.calciomercato.it
Inter dönemi severdim ama Icardi gelsin diye çok da bekleyen birisi değilim. Ama yalan yok, Belotti'nin transferini çok istemiştimCok mu seviyorsun icardini
Ben 3 yerli işinin önümüzde ki yaz biteceğini düşünüyorum,bu bakımdan yerliye yatırım yapılmasını istemiyorum.Olursa fark yaratabilecek Çağlar veya Cengiz olabilir belki oda yabancı serbest olsada onlar oynar zaten o bakımdan isterim.Kulübü, talep ettiği bonservis bedelini 4 milyona filan düşürse, Kaan Ayhan' ı yapıştıracak bizim yöneticiler ki hem önlibero, hem de stoper olarak net Okay' ı tercih ederim. Sağbekte rotasyona katılmasına pek ihtiyaç kalmadığını umuyorum, Dubois farklı seviye oyuncu...
Umut Bozok da alınabilecek tek yerli forvet oyuncusuydu muhtemelen. Yaşı uygun, sakatlık problemi olmayan, karakteri düzgün, dsiplinli bir oyuncu. Ligde yaptığı istatistik de yabana atılır cisten değil. Daha ne olması lazımdı sence? O istatistikleri Ligue 1 de yapsa ağzının suyu akarak izler, hayal dahi edemezdin. Tıpkı Okay TS dan La Liga' ya gittiğinde olduğu gibi...
Yerli statüsündeki her futbolcunun ezbere hakir görülmesini can sıkıcı buluyorum. Sanki yabancı futbolcuların en iyilerini, en formda zamanlarında alma şansımız varmış gibi?!..Ben dahil, 35 yaşındaki Mertens' n 4 milyon maaşla transfer edilmesinden mutluluk duyuyoruz!..
Tribini