Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiymetini bilemedik 8.5 numaramizinBu belhandanın her maç aldığı rating değil mi???
Bu fotoyu çeken gazeteci kör oldu. Sen shop diyorsun. Ayıp.photoshop gibi duruyor şüpheliyim![]()
Yönetim farkında değilmi yada Okan Buruk vardır illaki bir hesapları ayın 8i gelsin bakalım neler olacakHala Kaan Ayhan’la falan uğraşıyor kardeşim gol atamıyoruz hücuma adam lazım
Cümle kurmayı bilmiyor maalesef, anlatmak istediklerini karşı tarafa aktarmakta ciddi sorunları var. Bu kadar televizyona çıkan birisi olsaydım kesinlikle iletişim dersi alırdım. Bazen benzetmeleri, mecazları gerçek sanıp, karşı tarafla kavga etmeye başlıyor. Bazen çok anlamsız benzetmeler yapıyor, kimse ne dediğini anlamıyor.Adamda birsey dememisUlan Nevzat dayak yiyecen durduk yere
![]()
O kadar övdüğümüz tjk nın hücüm gücü çok yakındır patlar, şikeciler de öyle, çok kolay gol yiyorlar, tmm biz gol atamıyoruz ama yemiyoruz da, hatta pozisyon bile vermiyoruz, çok sağlam bir forvet ve skorer bir kanat ile bu ligin içinden geceriz, ahada görürsünüz.
Biz de mertens, torreira, seferoviç, sergio falan aldık ama gol atabilmek için icardi’yi bekliyoruz işteBasaksehir ligin en iyi top oynayan takımı. Çok net.
14tane+ 3 u21 kayit ettirip oynatabiliyorsunBal değil ki bu mantıklı bir deneme.
20 tane yabancı alma hakkın var 500 bin euro ya dele alli denememek saçma olan.
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cümle kurmayı bilmiyor maalesef, anlatmak istediklerini karşı tarafa aktarmakta ciddi sorunları var. Bu kadar televizyona çıkan birisi olsaydım kesinlikle iletişim dersi alırdım. Bazen benzetmeleri, mecazları gerçek sanıp, karşı tarafla kavga etmeye başlıyor. Bazen çok anlamsız benzetmeler yapıyor, kimse ne dediğini anlamıyor.![]()
Giresun maçını kaybetmeseydik kimse kuş familyasından bahsetmezdiO kadar övdüğümüz tjk nın hücüm gücü çok yakındır patlar, şikeciler de öyle, çok kolay gol yiyorlar, tmm biz gol atamıyoruz ama yemiyoruz da, hatta pozisyon bile vermiyoruz, çok sağlam bir forvet ve skorer bir kanat ile bu ligin içinden geceriz, ahada görürsünüz.
Maçta ıslıklanmış, içerde de hocayla kavga etmişler.evander neden tekrar gündeme geldi
Giresun maçını kaybetmeseydik kimse kuş familyasından bahsetmezdi