Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala Kaan Ayhan’la falan uğraşıyor kardeşim gol atamıyoruz hücuma adam lazım

!!!!

Fb1iy7PWAAAYK0W

Adamda birsey dememis :) Ulan Nevzat dayak yiyecen durduk yere :)

O kadar övdüğümüz tjk nın hücüm gücü çok yakındır patlar, şikeciler de öyle, çok kolay gol yiyorlar, tmm biz gol atamıyoruz ama yemiyoruz da, hatta pozisyon bile vermiyoruz, çok sağlam bir forvet ve skorer bir kanat ile bu ligin içinden geceriz, ahada görürsünüz.

Adamda birsey dememis :) Ulan Nevzat dayak yiyecen durduk yere :)
Cümle kurmayı bilmiyor maalesef, anlatmak istediklerini karşı tarafa aktarmakta ciddi sorunları var. Bu kadar televizyona çıkan birisi olsaydım kesinlikle iletişim dersi alırdım. Bazen benzetmeleri, mecazları gerçek sanıp, karşı tarafla kavga etmeye başlıyor. Bazen çok anlamsız benzetmeler yapıyor, kimse ne dediğini anlamıyor. 😄

O kadar övdüğümüz tjk nın hücüm gücü çok yakındır patlar, şikeciler de öyle, çok kolay gol yiyorlar, tmm biz gol atamıyoruz ama yemiyoruz da, hatta pozisyon bile vermiyoruz, çok sağlam bir forvet ve skorer bir kanat ile bu ligin içinden geceriz, ahada görürsünüz.

Ama o kanat hakkinda hicbir gelisme yok, forvet icin iste yeni Falcao'muz geliyor gibi.

Ulan yine max. 1 gol mü çıkacak yoksa ya

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220904-231701_Mackolik.webp
    Screenshot_20220904-231701_Mackolik.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 81
Cümle kurmayı bilmiyor maalesef, anlatmak istediklerini karşı tarafa aktarmakta ciddi sorunları var. Bu kadar televizyona çıkan birisi olsaydım kesinlikle iletişim dersi alırdım. Bazen benzetmeleri, mecazları gerçek sanıp, karşı tarafla kavga etmeye başlıyor. Bazen çok anlamsız benzetmeler yapıyor, kimse ne dediğini anlamıyor. 😄

Nevzat mi ? Baskan mi ? Bu estantenede ikiside sorunlu gibi duruyor da :)

Giresun maçını kaybetmeseydik kimse kuş familyasından bahsetmezdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt