Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu söylentiler doğru ise ne yapmaya çalıştığımızı anlamadım

hani eylülde transfer show olacaktı lan :D gelen giden yok bu ne abi kandırıldık

canımı sıkan konu yan hakemler ve varda çekirdek çıtlayanlar.fbde,bjkde yeni gelenlerin ilk pozisyonunun gol olması,ilk şutlarının gol olması.bjk ankaragucu macında net pozisyona giremedi belki de,duran top ve uyduruk penaltıyla macı aldı.fb bi ton adam aldı ama hala mac içinde ince hakem detayları ile kazanıyolar.adanademir macı,kayseri maçı vs

işin aslı bjkde,fbde içerde iyi falan değiller.fikstür avantajı ve rakiplerin sezon baslangıcındaki savunma yerleşimlerinin tırt olması avantajını yasıyolar.ankaragucu gecen hafta 4 yedi mesala aynı kadroyla karagumrukten.

Galatasarayda ise pozsiyona girmesine ragmen yeni oyuncuların henuz sonuc alamaması,penaltı pozisyonlarında baskı kuramamamız can sıkıcı.
hazırlık maclarında rakipleri korkutan seferovicin bi anda alkolıge baglaması sinir bozucu.okan burugun oyun plaının olmaması,oyuna gec mudahaleleri,saha kenarındaki durusu vs yetersiz

ligin en ne bildiğini yapan takımı basaksehir,en iyi kadroda trabzonda

@Enis Savar degerlendirmem budur

Piyasada pek oyuncu kalmadı. Panik transferi yapacağımıza hiç yapmamak daha iyi , en azından maddi açıdan zarar etmeyelim.

Yani tabii ki orası güzel olur ama ligin Bayern'i gibi olmak bana çok daha fazla keyif verir. Kimse dil uzatamıyor, sezon başlamadan şampiyon ilan ediliyorsun. Rakip takım taraftarlarının psikolojisini düşünemiyorum. Üst üste 4 şampiyonluk gelsin de zaten rakip falan kalmaz ligde. Tek tek satılırlar 😄

Bu lig adil olsaydı, dört sene değil altı sene olacaktık.
2001i çaldılar zübükler...Yine engel olmasalardı, CLde biz o kupayı drogbalı sneijderli dönemde zorlardık, yine taş koydular.
Biz çoktan bayerni olurduk da hep mani oldular. Şampiyon olup da finallere sokulan tek takım olduk.
Bu sistem şike aklanması için çözüm olarak getirildi üstelik. O yüzden çok öfkeliyim ben de o yüzden de hep ellerinden alıp acı çeksinler istiyorum. Umutlanıp utansınlar...........

taraftarda inceden bir ciddiyetsizlik seziyorum. bu sene şampiyon olamazsak uzun zaman sonra ilk kez 4 yıl ara vereceğiz
bir çoğumuz ömründe görmemiştir
en son 4 sene ara verişimiz 89-90-91-92'de oldu

top, tüfek ne varsa saldırıp şampiyon olunmalı. transferden kaçınılmamalı

Bu lig adil olsaydı, dört sene değil altı sene olacaktık.
2001i çaldılar zübükler...Yine engel olmasalardı, CLde biz o kupayı drogbalı sneijderli dönemde zorlardık, yine taş koydular.
Biz çoktan bayerni olurduk da hep mani oldular. Şampiyon olup da finallere sokulan tek takım olduk.
Bu sistem şike aklanması için çözüm olarak getirildi üstelik. O yüzden çok öfkeliyim ben de o yüzden de hep ellerinden alıp acı çeksinler istiyorum. Umutlanıp utansınlar...........
Şu seneyi kazasız atlatalım da gerisi gelecek, inanıyorum

roma geçen sene 13 vermiş eldora 15 çeken adamlar kaç isteyecek bunun için

Galatasaray Marsilya'dan Cengiz Ünder'i kiralık istedi ama Marsilya Cengiz Ünder'i vermedi.Buna karşılık Marsilya Bamba Dieng veya Bakambu'yı Galatasaray'a önerdi. (TransferWeb)

k.ayhan ve evanderi alırız gibi indirime de gidecektir kulüpleri sol bek de kovalanıyor ,icardi de tamam desek tek eksik can alıcı nokta kanat kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt