Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gerçek bir futbol devrimcisi diyebilir miyiz
Videosu etkileyici![]()
Matías Viña - Oyuncu profili 2026
Matías Viña, 28, Uruguay ➤ CA River Plate, 2025'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 3.50 mil. € ➤ * 9 Kas 1997, Empalme Olmos, Uruguaywww.transfermarkt.com.tr
Yani tabii ki orası güzel olur ama ligin Bayern'i gibi olmak bana çok daha fazla keyif verir. Kimse dil uzatamıyor, sezon başlamadan şampiyon ilan ediliyorsun. Rakip takım taraftarlarının psikolojisini düşünemiyorum. Üst üste 4 şampiyonluk gelsin de zaten rakip falan kalmaz ligde. Tek tek satılırlar![]()
Saracchi iyiydi yalnız yav. Pandemi vs girmeseydi taş gibi gidiyordu adam.
Şu seneyi kazasız atlatalım da gerisi gelecek, inanıyorumBu lig adil olsaydı, dört sene değil altı sene olacaktık.
2001i çaldılar zübükler...Yine engel olmasalardı, CLde biz o kupayı drogbalı sneijderli dönemde zorlardık, yine taş koydular.
Biz çoktan bayerni olurduk da hep mani oldular. Şampiyon olup da finallere sokulan tek takım olduk.
Bu sistem şike aklanması için çözüm olarak getirildi üstelik. O yüzden çok öfkeliyim ben de o yüzden de hep ellerinden alıp acı çeksinler istiyorum. Umutlanıp utansınlar...........
O zaman biz hakemide yenmeliyiz diye ortaya çıkarlar bu seferde. Bunlarin objektifliği rakip takımlara kendi takımı doğransın umurlarinda olmaz.En objektifin diye geçinen taraftarlarımızı yarın yaşar kemal kıyma yaparken de burada yoruma bekliyoruz
Bu seneyi almamız şart ne yazık ki. FFPdeyken bnlar, zaten devran dönünce çok şey değişecek.Şu seneyi kazasız atlatalım da gerisi gelecek, inanıyorum