Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.314
- 17.965
- 2.228
böyle bi herif de vardı
Buda çok iyiymiş cidden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle bi herif de vardı
Uçan tekme atmayacaksa belki oynar5 metre yükseklikten atla sonra 50m sprint çek ve uçan tekme ile finiş ha. Kanat oynar mı?
Duyumlar bu yönde.Gelecek sene Yabancı Sınırı kalkacak büyük ihtimalle Kaan Ayhan'ı zaten beğenmiyorum bi de böyle bonservisli ve maaşı yüksek oyuncunun alınmasını istemiyorum..
kebabci dedelere gidermisin hic
-----------Icardi----------Duyumlar bu yönde.Gelecek sene Yabancı Sınırı kalkacak büyük ihtimalle Kaan Ayhan'ı zaten beğenmiyorum bi de böyle bonservisli ve maaşı yüksek oyuncunun alınmasını istemiyorum..
Profil fotoğrafının hatırına en az 2 transfer garantiben herkesi takipten cıkardım twitterda.transfer haberi gelecek gibi görünmüyor.nevzatı da sessize aldım
su engelli listenı gozden gecir 1 2 kisiyi affet isler düzelecek gibi degilben herkesi takipten cıkardım twitterda.transfer haberi gelecek gibi görünmüyor.nevzatı da sessize aldım,bjk maclarında ugursuzuk getiriyo diye
Beyinsiz zenci. Tam bizim liglik.4:26ya sakın bakma
Duyumlar bu yönde.Gelecek sene Yabancı Sınırı kalkacak büyük ihtimalle Kaan Ayhan'ı zaten beğenmiyorum bi de böyle bonservisli ve maaşı yüksek oyuncunun alınmasını istemiyorum..
şimdi baktımda hepsi az mesajlı ve forumdan men edilen kişiler. unsal vardar engelliymiş,onu anlayamadım.neden böyle bişey yaptım ben unsala sen biliyo musnsu engelli listenı gozden gecir 1 2 kisiyi affet isler düzelecek gibi degil
22/23 Erden Timur sezonu olarak revize edilir-----------Icardi----------
Martial---Mertens---Moura
ahahahah bir tekme atmayı haketmis bu atlayisla kuşlara, sıkıntı yok devam
ankarada Galatasaraylı daha çok zaten.daha benim 5 tane cocugum olacak
evet,malesefSen istesen ne yazar
Bu devirde 5 cocuk doguracak kadin yok