Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 Eylül mesai saatinde mi bitecek dönem yoksa gece 12 de mi

giphy.gif
merhaba

Bir maçta yan hakemler milimetrik ofsaytlari devam ettirmeyip, bayrak kaldiriyorsa, o yan hakemin maçı hangi zihniyette yönettiği açıkça belli oluyor.

Normalde bırak değil mi, pozisyon tamamen sonuclansin, zaten ince ofsaytsa vardan dönecek. Ya da korner olacak, o korner dönüp gol olacak vs vs. O ihtimale bırakmıyorlar bile.

Bu kararlar direkt maçın sonucuna etki etmese dahil, dolaylı yoldan kesinlikle ediyor.

Özellikle fbjk'nin iç saha maçlarında çokça görebilirsiniz bu tarz hakem yönetimini.

Bir de özelikle fbjk skorda geriyse, her pozisyonda lehte düdük çalıyorlar. Rakip dokunmuyor faul, ceza yayı çevresinde faul üstüne faul vs vs.

Bizde ise tam tersi. Geçen hangi oyuncuydu, sanırım Ümraniye maçı, Nelsson'du galiba. Adam ile arasında 70 cm var, formasının ipliği bile değmiyor gitti sarı kart verdi hakem :dd

bjk ankaragucu macı emrahın unutabilsem dizisine döndü diyebiliriz.trubunden inen taraftar dizide arzuya takıntılı cem albayrak gibi daldı mevzuya.halbuki emrahı temsil eden ankragucu olmalıydı macta.taraftar herseyi bok etti
Ankarada okuduğum dönemlerden biliyorum gecekonduda çok kişi Galatasaraylıdır esasında.Ankarada febeli çoktur derler ama Galatasaray febe maçlarında orda meşhur bir Ultraslan Köpürüsunde toplanır Galatasaraylılar ve febeye küfürler edilir febelilere saldırılar.bejeke nefretin temeli bursaspordur.Bursa ankaragucu kardeşliği de Ankaragucu tribunune takılan sevilen bir bursalı harbiyelinin şehit olmasından sonra olmuştur

Aslı varsa FC Antwerp €7m teklif etmiş Dieng için. Bu Belçika kulüpleri baya hızlandı bonservis ücretlerinde, hayırdır

Ankarada okuduğum dönemlerden biliyorum gecekonduda çok kişi Galatasaraylıdır esasında.Ankarada febeli çoktur derler ama Galatasaray febe maçlarında orda meşhur bir Ultraslan Köpürüsunde toplanır Galatasaraylılar ve febeye küfürler edilir febelilere saldırılar.bejeke nefretin temeli bursaspordur.Bursa ankaragucu kardeşliği de Ankaragucu tribunune takılan sevilen bir bursalı harbiyelinin şehit olmasından sonra olmuştur
ankarada Galatasaraylı daha çok zaten.daha benim 5 tane cocugum olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt