Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç kimse gönderilmeden bir mevkiyi şişirince sanki bizzat benim cebimden alacaklar gibi daralıyorum. Sol bek denmiş iyi de elimizde 3 tane var hoş hocaya sorsan üçünü de dehlemek ister de kaldı işte. Dördüncünün mü peşindeyiz? Gerçekten mi yav

Pardon Ömer Bayram'ı unuttum o kadar oranın adamı değil ki... Emre Taşdemir'i saydım. 4 tane varmış 5. aranıyor.

Sürekli yeni sürekli yeni. Bir yerde buna karşı çıkmak lazım. Gönderemiyorsan bir kere de eldekini yont, değer katmayı düşün.
Formsuzsa genç olana şans ver kötü gözükenin üstüne sürekli gitme.

bariyer açıklamasından daha saçma hamlelerimiz de oldu ama gs camiası tuhaf bir camia olduğu için öyle olaylardan soran anka kuşu gibi küllerimizden doğuyoruz

2014'teki kek kalıbına benzeyen cismin içindeki pozumuzdan sonra da dalga geçilmişti. ama sonu şampiyonlukla bitti.

normalde bunlarla senelerce dalga geçilir ama bizde sonu hep olumlu bitiyor. ;D

Bizim sorunumuz bence oyuncu bazinda degil oyun bazinda terimden kurtulduk ama su yana geriye pas oyunundan kurtulamadik

Tr liginde hep ileriye oynayacaksin gerekirse sisireceksin rakip zaten hatada yapiyor hic pasa gerek yok cizgiye yaklasan orta atacak aha bugun orta yaparak 3 gol attilar

Fener top sisirerek ligin iyi takimlarindan ads ye 3 gol atti pas oyunu nedir Allah in askina sanki cityiz bu oyun plani degismedikce kim oynarsa oynasin basarili olamayiz

Bugun keremle yunusu bjka versek ortaligi yikarlardi okan boyle pas oyunu sacmaligina devam ederse devre arasi gelmeden kovulur

bariyer açıklamasından daha saçma hamlelerimiz de oldu ama gs camiası tuhaf bir camia olduğu için öyle olaylardan soran anka kuşu gibi küllerimizden doğuyoruz

2014'teki kek kalıbına benzeyen cismin içindeki pozumuzdan sonra da dalga geçilmişti. ama sonu şampiyonlukla bitti.

o yüzden rakibin batsusuyla da dalga geçmeyelim lütfen sdgfsfds
Böyle şeyler de harbiden bir sıkıntı ilahi adalet sistemiyle geri dönüp bir yerini buluyor.
Bunu en çok başaran kulübüz. Bir buz kovalı sezonda çaldılar bunu elimizden.

Onu niye yaptık acaba :dd

ikardide dahil hiç bir transfer garanti değil. kap gelene kadar her şey olabilir.. çok son günler gördük biz..

o yüzden rakibin batsusuyla da dalga geçmeyelim lütfen sdgfsfds
Böyle şeyler de harbiden bir sıkıntı ilahi adalet sistemiyle geri dönüp bir yerini buluyor.
Bunu en çok başaran kulübüz. Bir buz kovalı sezonda çaldılar bunu elimizden.
ft o kovayı daha önce çıkarsa o sezon da şampiyonluk gelecekti ;D
kova meydana çıktıktan sonra takım ts maçı hariç her maçı kazandı

Muslera
Dubois Nelson Abdülkerim PVA
Midjö
Toreira Sergio
Yunus Seferoviç Kerem

td: Sarri

Abi bildiğin ilk onbir kalitemiz güzel ya. Fbjk ve TS'a bakıyorum, Wergohst ve Joao Pedro dışındaki başka hiçbir oyuncuyu, (Seferovic yerine) yukarıdaki takımdan bir oyuncuyu kesip, yerine koymam. Belki bir de Bartra/Szalai-Abdulkerim olabilir.

Şimdi İcardi gelince, o kalite farkı da kapanıyor santrafor konusunda.

Geçen sene neler yapabileceğini kanıtlamış Kerem'i çabuk siliyor taraftar. Adamın yeteneği belli, potansiyeli belli. Yunus da keza öyle.

Kabul eksiklerimiz var fakat bu kadro zayıf ve yarışamaz diyen net olarak ayıp ediyor. Top şu anda net olarak hocada.

Bu kadrodan verim almak zorunda.

Onu niye yaptık acaba :dd

55eb07cff018fbb8f8a6794f.jpg

:asd:

ft o kovayı daha önce çıkarsa o sezon da şampiyonluk gelecekti ;D
kova meydana çıktıktan sonra takım ts maçı hariç her maçı kazandı
abuşun sözleşmesinde sıkıntı çıkmasa oynamaya devam etse oraya kadar gelmezdi mesele
haftalarca hocasız oynayan fb ile aynı puanda bitirdik.

fbnin adana/ümraniye maçlarını izleyen herkes bir halt oynamadıklarını biliyor zaten. derbilerde ve oturaklı takımlara karşı işleri çok zor.

ümraniye maçı 45-65 arasındaki güçlü set oyununun süresini uzatabilirsek, icardi + dubois ve sol kanat transferiyle gerçekten büyük takım oyunu oynayan tek ekip olabiliriz.

kimse bahsetmiyor ama antalya ve trabzon deplasmanından çıkmış halde fbyle tsyle aynı puandayız.4 maçtır akan oyunda gol yemedik. atmaya başlarsak önümüz açık.

yarın maçı kazanalım ve transferler tamamlansın önümüzü görmeye başlarız.
Hepsi dogru ama bizim takim mehter takimi gibi veteran liginde oynasak siritmayiz risk alan yok dikine oynayan yok macin yarim saati
Nelson muslera pva paslasiyor 20 dk torera oliviera kerem yunus don geriye bu dikine baskili oyunu neden oynayamiyoruz ?

Bu okanin istegiyse hemen vazgecilmeli degilse sorun nerde hic bir mactan keyif almadim uykum geliyor bizim maclarda yarinda oyle olacak

aklıma bariyer-kek kalıbı denince gelenler.
Çarşıdan aldım Shaqiri eve Geldim Necati. O da yarım dönemde sapladı.
Üç A.Madridli reyes, forlan, ujfa derken sadece Ujfa gelmişti ve adam taş gibi çıkmıştı. :asd:
fb volkanla dört yıldızlı kağıt göstermişti ve biz mancini, buraklarla iade etmiştik.
Futbol işte bunlarla da güzel. Daha eminim bir ton vardır ya, şu an aklıma gelmedi.
En bi favlarım olduğundan eklemek istedim. :ROFLMAO:

abuşun sözleşmesinde sıkıntı çıkmasa oynamaya devam etse oraya kadar gelmezdi mesele
haftalarca hocasız oynayan fb ile aynı puanda bitirdik.
o yorumu bize de çevirebiliriz reis
biz de gedson takıma uyacak diye bir ara tepe taklak gittik
ama sonra herif ritme girince kazanmaya başladık ki bjk'yi de götürdük o arada
biz o dönemi yaşamasak belki yine farklı bir hikaye olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt