Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bildiğin ilk onbir kalitemiz güzel ya. Fbjk ve TS'a bakıyorum, Wergohst ve Joao Pedro dışındaki başka hiçbir oyuncuyu, (Seferovic yerine) yukarıdaki takımdan bir oyuncuyu kesip, yerine koymam. Belki bir de Bartra/Szalai-Abdulkerim olabilir.

Şimdi İcardi gelince, o kalite farkı da kapanıyor santrafor konusunda.

Geçen sene neler yapabileceğini kanıtlamış Kerem'i çabuk siliyor taraftar. Adamın yeteneği belli, potansiyeli belli. Yunus da keza öyle.

Kabul eksiklerimiz var fakat bu kadro zayıf ve yarışamaz diyen net olarak ayıp ediyor. Top şu anda net olarak hocada.

Bu kadrodan verim almak zorunda.

üstad kerem ve yunus'un hiç sakatlanmadan,moral motivasyon olarak hiç düşmeden, maçın sonuna kadar 90dk cayır cayır oynaması lazım bunun gerçekleşmesi için. Bu da olmayacağına göre kanat takviyesi olmazsa başarının gelmesi imkansız bence

o yorumu bize de çevirebiliriz reis
biz de gedson takıma uyacak diye bir ara tepe taklak gittik
ama sonra herif ritme girince kazanmaya başladık ki bjk'yi de götürdük o arada
biz o dönemi yaşamasak belki yine farklı bir hikaye olurdu.
töreyi forvet olarak oynattılar falan. bilemiyorum

üstad kerem ve yunus'un hiç sakatlanmadan,moral motivasyon olarak hiç düşmeden, maçın sonuna kadar 90dk cayır cayır oynaması lazım bunun gerçekleşmesi için. Bu da olmayacağına göre kanat takviyesi olmazsa başarının gelmesi imkansız bence
Yanlış anlaşılmasın, kesinlikle en az bir kanat oyuncusu opsiyonuna daha ihtiyacımız var.

Sadece demek istedigim, bazen Kerem ve Yunus'a, özellikle de Kerem'e yok hükmünde davranılıyor. O kadar da değil bence. Ligin en değerli oyuncularından biri net olarak.

yan hakemler şikeli 4-3lük sivas macındaki gibi ofsayt bayrakları kaldırıyo.uyanma zamanı.biz bu oyunu bozarız ama ben trabzonun,bjknin derbilerde canının yanacagını düşünüyorum.hakediyolarda

daha eğlenceliymiş
giphy.gif

Şu Quintero’da oldum olası hep takımımızda istedim yaşı 29 olmuş ümit milli zamanlarından beri takip ederim keşke alabilsek seneye falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt