Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.415
- 101.621
- 5.238
nöbette yakındır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nöbette yakındır
Yahu ankaragücü taraftarı arasına girilmez! ya zerre bilgisi yoktur bu konuda ya da derdi böyle bir şeydir. Ha oldu girdin; susup maçını izle o zaman. Bazı insanlar için futbol sadece futbol değil bütün dünyada.insanlik disi olaylar, rakip taraftar olsada bu yapilmaz be, oyun oldugunu unutuyorlar, günün sonunda galip olsan ne maglup olsan ne, degermi kardesi kardesi kirmaya, sonra bu tipler sokakta geziyor, ülkenin durumuna sasirmamak lazim.
Bu nasıl bir sistem yav?
Geçen sene 4 gol atabildiğimiz sadece 3 maç oldu sanırım Johnstone, Marsilya bir de Rize maçları. Bu sene zaten maşallah gol atabilirsek sevinecek hale geldikHarbiden, cok erken umut kirmak istemiyorum ama, biz en son nezaman bol gollu galibiyet aldik?
Kos koca Galatasaray gol atmayi unuttu yaw
Bu nasıl bir sistem yav?
İzlemeye mi geldik yeter ulan bu nasıl sistem
Terim 2023 temsilli
Şunlara bir top gelse ne komik olurdu

hocam ankaragücü taraftarından bahsediyoruz. daha önce karşılaştın mı bilmem ama, ben 1 km öteden görünce yolumu değiştiriyorum.insanlik disi olaylar, rakip taraftar olsada bu yapilmaz be, oyun oldugunu unutuyorlar, günün sonunda galip olsan ne maglup olsan ne, degermi kardesi kardesi kirmaya, sonra bu tipler sokakta geziyor, ülkenin durumuna sasirmamak lazim.