Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
insanlik disi olaylar, rakip taraftar olsada bu yapilmaz be, oyun oldugunu unutuyorlar, günün sonunda galip olsan ne maglup olsan ne, degermi kardesi kardesi kirmaya, sonra bu tipler sokakta geziyor, ülkenin durumuna sasirmamak lazim.
Yahu ankaragücü taraftarı arasına girilmez! ya zerre bilgisi yoktur bu konuda ya da derdi böyle bir şeydir. Ha oldu girdin; susup maçını izle o zaman. Bazı insanlar için futbol sadece futbol değil bütün dünyada.

AE06CA5D-6929-4FE1-A48C-0BB93E68D3DD.webp

ahbert fransa’da ne işin var? @Hayri Cund

Bugün ve yarın kritik. 2 gün içerisinde haberler yoğunlaşmalı + uçaklar inmeli. Ön görüşme yapılmadan sadece avrupa'daki transfer döneminin bitmesi beklendiyse kafası kesilmiş tavuk gibi sağa sola koştururuz

Harbiden, cok erken umut kirmak istemiyorum ama, biz en son nezaman bol gollu galibiyet aldik?

Kos koca Galatasaray gol atmayi unuttu yaw
Geçen sene 4 gol atabildiğimiz sadece 3 maç oldu sanırım Johnstone, Marsilya bir de Rize maçları. Bu sene zaten maşallah gol atabilirsek sevinecek hale geldik

Ben Erden Bey'e güveniyorum. Icardi + Yılan Kanat + Sol Bek alacaktır en az. Stoper olmasa da olur. Luyindama ve altyapı oyuncularımıza güveniyorum.

Zenci bir sol kanata ek olarak Elayis Tavşan'ı da kapsak iyi olur aslında.

Icardi
Keita*/Ribery*
Yabancı H.Ünsal*
Elayis
Denayer

Sadece ligde oynayacak takıma 5 transfer yeterli şimdilik.

* Oyuncu tiplemesi benzetmesidir.

Yunus kerem nelsonun yok parasına satılacağı günlere girmiş bulunuyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

insanlik disi olaylar, rakip taraftar olsada bu yapilmaz be, oyun oldugunu unutuyorlar, günün sonunda galip olsan ne maglup olsan ne, degermi kardesi kardesi kirmaya, sonra bu tipler sokakta geziyor, ülkenin durumuna sasirmamak lazim.
hocam ankaragücü taraftarından bahsediyoruz. daha önce karşılaştın mı bilmem ama, ben 1 km öteden görünce yolumu değiştiriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt