Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Puhahaha 25 milyon euro mu? Bir seneliğine 3 milyon veren çıkmadı bizden başka. 30 yaşındayken hangi takım 25 milyon bonservis verecek buna? :D

Bonservissiz salsalar ortada kalır Denayer gibi. Vaziyet onu gösteriyor.

İcardi dünyada aktif en iyi 5-10 forvetten birisi madem neden kimse çıkıp 3 milyon vermedi abi? Birisi açıklayabilir mi?

Ya kusura bakmayın, adminlere de iş çıkarıyoruz ama jk konusu buraya yazılmasa iyi olur. Gördükçe de sinirim zıplıyor zaten. Bazıları cidden ortalığı karıştırıp sonra firar oluyor. Bu kaçıncı yani.... Biz transfer bölümünde bunları okumak zorunda değiliz.

futbolcu sahada bicaklansa bile "iyi olmus, hakem destekliyordu onlari" diyenler olur, üzücü

ama nöbette yapilan ve yapilmayan transferleri konusalim

hatayın kanatlar kevin varga ve sadece GS ya karsı oynayan lobanidze.ribeiro-boudjema ortasaha,el khabi üstüne ze luis iş yaparlar.umarım bu sefer bjknin,fbnin canını yakarlar

Transferde son günlere bıraktığımız icin çok plansız ilerlediğimizi düşünüyorum. Gerçi Torreira ve Mertens gelmeden önce de aynısını düşünüyordum, insallah sonu da benzer

Evet transfer haberi getirin nobete. Yoksa haber sessizlik istiyorum.

Sercan Dikme: "Dele Alli’nin hamstring’de problem var. MR’ı çekiliyor. MR sonucunu bekliyoruz." (A Spor)

Cok iyi transferler yaptik özelikle orta saha eksikligini bu transfer döneminde düzelttik ama bu kez de golcü kanat eksikligi var

2 aydir golcü bir kanat oyuncusu bulamadik

Kerem,yunus ve baris yetenekli oyuncular ama ayni tarz oyuncular,farkli bir profil de kanat oyuncusu sart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt