Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gaziantep Fk forması giyen Abdulkadir Parmak : "Bu sezon Galatasaray'ı beğeniyorum." bu açıklamaları yapmış..

Kanat transferi yapıp santrafor transferini devre arasına bırakmak da bir çözüm olabilir. Sefer ne kadar bekleneni veremese de 4 maç sonunda 3m bağladığın adamı ıskartaya çıkarma lüksün yok. Devre arasına kadar duruma bakılır toparlanmazsa benficaya geri gönderirsin. O durumda sefer yerine de bonservisli bir topçu almak lazım.

Screenshot_20220829-161209_Samsung Internet.webp

Biraz da magazinsel gibimsi gıybet yapalım. Dün Wanda Nara'nın postuna bir baktım, Natalia Oreira yazmış. Çocukluğum geldi aklıma. Ortaokula gidiyordum, Vahşi Güzel için koşarak eve gelirdim. Hey gidi günler hey dedim ama kadın hala güzel. O zaman da çok beğeniyordum. Shiplerimdendi hatta dizi çifti. Affgg 🤣

Malum espri yapan olmadi coktandir

Keske birisi gelip malum espriyi patlatsa

herkes sizin hoşunuza giden şeyleri yazsın canınız sıkılmasın istiyorsanız beğendiğiniz birinin blogunu falan okuyabilirsiniz. forum burası illa ki farklı görüşler olacak. karşı görüşte post atana çullanmak hoş değil.

edit:kimseyi hedef almadan ortaya yazdım üstünüze alınmayın

Son düzenleme:
Tahminimce Euro 12 TL’ye düşer enflasyon ise iki kat artmaya devam eder asgari ücret 15000 TL olur

Böyle müthiş bir ülkeyiz çünkü

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Enflasyonun ülkedeki temel sebebi döviz abi.

Pek olası değil o olay.

2021 eylüle kadar döviz düşüşü mümkündü şimdi en fazla hafif düşüp sabit kalır.

Euro 7ken Muslera'nın sözleşmesini euro 15 olunca napıcaz dediğimde de kem küm ediliyordu, kimin dediğine geldiğimizi gördük.

Gece ki uçak yolculuğundan sonra sızmışım
Rüyamda Fenerbahçe şampiyon oluyordu
Ayrıca icardi 1+1+1 Sözleşme imzalıyorduk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

A Spor'da Ümit Aktan çok doğru konuşmuş.Galatasaray'ın forvet sıkıntısı olabilir ama daha çok kanat sıkıntısı var özellikle Kerem tarafı.Yarın İcardi gelse ona da pas atmazsalar topla buluşturmazlarsa ne olacak.Bi Weghorst'a gelen toplara bakın bi de Seferovic'e gelen toplara bakın.Seferovic'e maç içinde gelen top sayısı az bunu arttıracak bi hamle gerekli ya transferle olursa olur bu iş ya da başka oyuncunu oynatarak demiş..

Bugün maç olduğu için, takımın motivesi açısından pek isim açıklayacaklarını sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt