Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan hayatında düzenli olarak 2li stoper oynamış mı, oynamışsa ne kadar oynamış?

önce bunu bi sorgulayalım, ondan sonra bakarız eksiğine artısına

Yahu reis seninkide sorumu..Atla deve değil arkadaş ne var yani üçlü veya dörtlü..
Ayrıca Milli takımda oynadı..takımlarındada muhakkak oynamışdır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11'de oynayan yerlilerden biri uzun süreli sakatlansa yerine koyacak adam bulmak sıkıntı olabilirdi olumsuz değilim Kaan'a bu sebepten.

Wanda'nın Arjantin'de programı var hatta tanıtım fragmanını görmüştüm hatta Wanda Arjantin'den Abd'ye geçti, İcardi'de Paris'ten. Şimdi de Wanda Arjantin'e, İcardi'de Paris'e döndü.

Ne zamanmış tanıtım ayrıca bu kadın tek başına 4 bavulda ne taşıyor

Marcao’yu 12 ye sat yerine Abdülkerim’e 3,8 , Kaan Ayhan’a 4.5 ver,

Nasıl kadro planlaması yapılıyor ligin 5.haftası olmuş daha forvet , kanat , 10 numara eksik

Bir de 5-6 hafta da onların alışmasını bekleyelim oh ne ala.. Sen kadronu kurarsın, son günler fırsat transferi kovalarsın..

Bu kadar maliyetin altına girmişken Denayer neden çözemedik resmen akıl tutulması Denayer'e yıllık 2,5 milyon € dan 3 yıllık sözleşme versen 2,5 da imza parası versen yine Kaan Ayhan'ın maliyetini geçmiyor Yabancı sınırının kalkacağı bas bas bağırırken şu transfer hamlesi rezalet.

Avrupa maclari var diye bizim maci cuma/cumartesine alirlar. Icardi daha 1-2 gün önce geldi, o adam nasil oynasin denir ve Kasimpasaya karsi tribünde olur. Bir sonraki macta bizimle 3-4 idmana cikmis adami ilk 11de oynatamayiz denir ve 20 dakika oynar. O mactan sonra zaten milli arasi geliyor.

Adam o dönem izin yapmayi isterse sasirmam.

wanda yengenin kozmetik işlerine laf uzatmayın arkadaşlar.kadının ekmek kapısı,ülke ülke geziyo yine de kocasının sırtından geçinmiyo tebrik edin

Kaan Ayhan'in kendisiyle anlaşmayan kim kaldı ki zaten

wanda yengenin kozmetik işlerine laf uzatmayın arkadaşlar.kadının ekmek kapısı,ülke ülke geziyo yine de kocasının sırtından geçinmiyo tebrik edin
kocasının sırtından geçinmiyo mu 1 milyon euro komisyon vereceğiz yani kadromuzdaki çoğu topçudan fazla para alacak gsden bu yıl :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt