Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takımın en büyük sorunu keremdir. Yani kanat oyuncusu lazım. Lanet olası sınırlama yüzünden yıllarca kimleri izlemek zorunda kaldık. Şimdide kerem. İki de bir küsüp duruyormuş zaten. Bu ne ya.
Sahadaki hal ve hareketleri herkese el kol yapması. Bugün de kötü oynarsa taraftar yuhalamaya başlarsa Emenike gibi maçtan kaçabilir dikkatli olmak lazım.

Yok reis yav yönetime kızıyorum ne yapmaya çalışıyor bunlar
Kaan'ı genel olarak hiç beğenmem tek artısı yok bana göre. Mevkisiz topçuları hiç sevmem. Kenan Karaman'dan farkı yok benim gözümde biraz fazla abartılıyor ve en son ihtiyacımız olacak oyuncu tipi şu an. Marcao vari bir stoper bulsaydık neyse. İnşallah bu parayı verirken kanat transferinin bütçesinden vs kısılmamıştır.

Ben anlamıyorum yav, stopere her sene milyonları bonservis verip, kanata forvete sürekli kiralık, altyapı falan koymak nasıl bir akıl yahu. Bu takımın futbol aklı kimse kendini bir sorgulasın. Hadi Nelson satılacakta yerine kaan alındı derlerse böyle bişeyde yok.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Icardi olayı fazla uzadı ya. Başka bir forvet yoktu cepte tuttuğumuz? O gelsin bu iş uzamasın.

Kaan Ayhan ve Merih Demiral'ı bedavaya bile takımıma koymam. Ozan Kabak ve Çağlar ikisinden de baya üstün stoperler.

Ne zamanmış tanıtım ayrıca bu kadın tek başına 4 bavulda ne taşıyor
Wanda Nara Arjantin'de Maske Kim? projesinde olacak. Arjantin'deydi zaten Abd'ye oradan geçti kendi markasının bir açılışı için İcardi de Paris'ten geçti. Şimdi de İcardi Paris'e, Wanda Arjantin'e döndü. Bavullarda da giysi kozmetik falan vardır.

Tanıtım videosunu da görmüştüm ama bulamadım şimdi.

Marcao’yu 12 ye sat yerine Abdülkerim’e 3,8 , Kaan Ayhan’a 4.5 ver,

Nasıl kadro planlaması yapılıyor ligin 5.haftası olmuş daha forvet , kanat , 10 numara eksik

Bir de 5-6 hafta da onların alışmasını bekleyelim oh ne ala.. Sen kadronu kurarsın, son günler fırsat transferi kovalarsın..

Bu kadar maliyetin altına girmişken Denayer neden çözemedik resmen akıl tutulması Denayer'e yıllık 2,5 milyon € dan 3 yıllık sözleşme versen 2,5 da imza parası versen yine Kaan Ayhan'ın maliyetini geçmiyor Yabancı sınırının kalkacağı bas bas bağırırken şu transfer hamlesi rezalet.

Yabancı sınırı var diye yaptığımız bir transferi "Denayer'i neden almadık?" diye eleştirmek nereden baksan akıl tutulması. Yabancı sınırının kaldırılacağı konuşuluyor tamam ama yine de kesin değil. Sen kadronda kaliteli yerli topçu bulundurmaya bak da yerli yabancı dengesini kur. Bak mesela beğenelim beğenmeyelim Fenerbahçe yerli konusunda eli en rahat takım. İlk 11 oynasa bunun ne işi var diyemeyecekleri veya Jesus'un halihazırda sezon başından beri çok kez forma şansı verdiği yerlilerden bir çırpıda 6-7 topçu sayılabilir. Bizde ise bu sayı 4'ü geçmez.

Altay Bayındır
Serdar Aziz
Ferdi Kadıoğlu
Emre Mor
İrfan Can Kahveci
İsmail Yüksek
Serdar Dursun
Nazım Sangare
Mert Hakan Yandaş
Arda Güler

Bizde kim var?

Abdülkerim Bardakcı
Kerem Aktürkoğlu
Yunus Akgün
Hadi Berkan ve Emre Akbaba'yı da zorda kaldığım için yazıyorum.

Gözle görülür bir yerli topçu eksiğimiz var nicelik olarak. Kaan Ayhan başka bir takıma gitseydi net üzülürdüm yabancı sınırı şu haldeyken.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1662389020065.webp

takımın sorunu kerem değil kerem yerine oynatacak futbolcu olmaması sorun. ne kadar iyi olursan ol formsuzluk sakatlık mental düşüş yaşayabilirsin. kereme değil kerem yerine transfer yapmayanlara kızılmalı

Wanda Nara Arjantin'de Maske Kim? projesinde olacak. Arjantin'deydi zaten Abd'ye oradan geçti kendi markasının bir açılışı için İcardi de Paris'ten geçti. Şimdi de İcardi Paris'e, Wanda Arjantin'e döndü. Bavullarda da giysi kozmetik falan vardır.

Ulan işi gücü bıraktık bu karıyı takip ediyoruz kadere bak.

Wanda yi türk dizilerinde oynatmak lazim. Güney amerika da cok tutuluyor. Senaryo da yazdim. Wanda zengin bir türk is adamin karisi olarak TC ye geliyor. Ordan genc yerli bir futbolcuya asik oluyor. fln fln

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt