Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımın sorunu kerem değil kerem yerine oynatacak futbolcu olmaması sorun. ne kadar iyi olursan ol formsuzluk sakatlık mental düşüş yaşayabilirsin. kereme değil kerem yerine transfer yapmayanlara kızılmalı
Forma rekabetine girebilecek mental yapı olup olmadığı şüpheli.Bana niye teklif gelmedi diye kafaya takmış bir
adamdan bahsediyoruz.

ya über bir futbolcu olsa bile yerine topçu alıp adamı yedeklemen lazım. ne yapmaya çalıştığımızı anlamıyorum
Hücumda ne kadar çok alternatif olursa elimiz o kadar rahatlar. İmkanım olsa tüm yabancıları hücumda kullanırdım bu sene. Bu lig için 2 farklı tipte 3-4 tane kanat 2 tane forvetin az biraz da playmaker bir 10 numaran varsa şampiyon oluyorsun zaten.

Hücumda ne kadar çok alternatif olursa elimiz o kadar rahatlar. İmkanım olsa tüm yabancıları hücumda kullanırdım bu sene. Bu lig için 2 farklı tipte 3-4 tane kanat 2 tane forvetin az biraz da playmaker bir 10 numaran varsa şampiyon oluyorsun zaten.

Playmaker kanat lazim acil

Marsilya bakambudan çıkmak istiyordu sanki. Bakambu otturur bu ligi, icardi yerine daha iyi hamle olur.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok fazla bir takibim yok oyuncuyu milli takım haricinde ama gerçekten bu dediğimiz bir özelliği var mı? Bana kalbur üzeri bir defans oyuncusu gibi gelmiştir hep. Altyapıda bu potansiyelde bir oyuncumuz yok mu? Yazık yav bu paralara doğruysa. Ki kanat hala kan ağlıyor..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Kaan'ı 2.5 milyon euro'ya çıkış maddesi varken almayıp 4 milyon verip almak da tam bizim yapacağımız bir hamle olurdu.
Neyse, yapacak bir şey yok. Burda söylendiği gibi boş bi topçu olduğunu düşünmüyorum. Abdülkerim'e tercih edeceğim bir oyuncudur kendisi.
Lakin stopere 4 milyon euro verip kanat alınmazsa yaptıkları iyi işleri gölgeleyecek türden bir hata olur bu. Öncelik sıralaması diye bir şey var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt