Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.429
- 101.635
- 5.238
Aldıysak eğer büyük hata Emin ve Mete varken. Bir de 4m, az da değilBilmiyorum ama aldığımızdan da pek emin değilim. Redmond'u da alıyorduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aldıysak eğer büyük hata Emin ve Mete varken. Bir de 4m, az da değilBilmiyorum ama aldığımızdan da pek emin değilim. Redmond'u da alıyorduk
Dorukhan da baya şanssız yaw. Bjkde de çok ağır sakatlık geçirmişti.Geçmiş olsunDorukhan bi 5-6 ay yokmuş.Geçmiş olsun.Yerine de Tayfur Bingöl'ü almak istiyomuş Ts..
aynadan arkadan bi görüntünü atsana rtaşBamba dieng gelebilir. Hissiyat.
Kaan iyi bir stoper değil ki.Nelssonu postalayip baba bir Sol kanat ve belkide bi 10 no alirsak bu ligi sileriz. Abdüs ve Kaan tek ligde olsun götürür bence.
Niye istedigini anlamadim ama al bakalim.aynadan arkadan bi görüntünü atsana rtaş
+ maaşı da öyle büyük ihtimalleZamanında 2m verip almadık şimdi hem yaşlandı hem iki kat para bayıldık
Bu Murat SarıNiye istedigini anlamadim ama al bakalim.![]()
hissiyatının geldiği yer kıcın mı onu merak ettim. Kafaya yenen darbelerden geleceğini düşünüyorum anlıkNiye istedigini anlamadim ama al bakalim.![]()