Transfer Nöbeti #20 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
————-muslera——
——Kaan——nelson—-abdul

——————torreira
dübuo———miço——-oliviera—pva
——-yunus———icardi

Denermi acaba okan
Sahada mertens yerine pva görmeyi tercih ediyorsun yani. İnşallah okan hoca bu hataya düşmez diyelim.

Opera Anlık Görüntü_2022-09-06_004523_www.gscimbom.com.webp

Bize sol kanat gerçekten şart. Yunus'ta bir ışık görüyorsun hani son hareketleri bir tık geliştirse, bir gol- asist yapıp öz güveni yerine gelince direk vurmaya başlar, olur diyorsun ama Kerem yeteneği yok değil ama konsantrasyonu gitmiş kafa sahada değil. O yüzden sol kanat şart ben Brekalo'yu alacağız gibi hissediyorum ama dur bakalım gerekirse Kaan olmasın ama forvet- kanat şart.

oyun kurma yetenegi,hücuma olan katkısı ve agresifliği nedeniyle abdulkerim solbeke cekilebilir.hakan baltadan fazlası var onda

Resim

önce 1 damla yaş
Ya belki saçma ama ben şu sevinme veya üzülmeleri bile değerli görüyorum. Bir tarafta takıma 1 ay önce katılmış mertens, torreira, sergio( yerlerde) diğer tarafta kaç yıldır takımda olan Türk emre. Adam nerdeyse ayıp olmasın diye seviniyor

Perşembe gününe kadar bekliyoruz.

Kaan sol beke geçer

Muslera
Boey
Nelsson
Bardakçı
Kaan
Torreira
Oliveira
Yunus
Mertens
Transfer
Icardi

Olur

Karakterinin pisliği tipine yansımış adi bir herif. Her gördüğümde küfür edesim geliyor

Evet zaten kamera hakeme her zoom attığında tipiyle fazla haşır neşir oldum. Şu an alkolünde etkisi var daha fazla hatırlamak istemiyorum. Yoksa ilk defa ban yiyeceğim.

her an sol kanat,ofansif ortasaha ismi düşebilir.hazırlıklı olun ve bence arastırın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt